Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AGZI OLAN KONUSUYOR

AGZI OLAN KONUSUYOR

Merhum Dündar Kiliç, insanda iki delikten ses gelir, biz agizdan çikana bakariz dermis!

AGZI OLAN KONUSUYOR

Merhum Dündar Kiliç, insanda iki delikten ses gelir, biz agizdan çikana bakariz dermis!

Konusma elbette agiz ile olur! Bizi rahatsiz eden agzi egrilerin, dogru konusuyorum adina mikrofonu görünce abur cubur konusmasi, kürsü isgali ve hakikatin katledilmesidir!

Bu konusmalar toplumu ilgilendirmeyen, bizlerin savundugu dogrulari rencide eden konularda olmasa yine duymazliktan gelecek, fazla dert etmeyecegiz lakin sustukça isin rengi degisiyor. Agzi olan konusuyor, mikrofonu gören bizi sasirtiyor!

Mikrofonu gören ahkam kesiyor, kendi gibi düsünmeyeni hemen vatan millet düsmani ve zir cahil ilan ediveriyor. Ama ne hikmetse suçlamalarin asil muhatabi olan kötülüklerin asil müsebbibi bunu söyleyenler çikiyor!

Toplumun büyük kesiminin karsi oldugu af konusunda konusan biri, eroin saticilarini " torbaci diye bilinen yoksul Dogulu çocuklar" olarak lanse ediyor kimse de ne diyorsun demiyor!

Sorsan en milliyetçi en mukaddesatçi kendisi ama ne dedigini bilmiyor, neyi savundugunu anlamiyor. Gündem belirleme adina ülkenin gündemini nereye getirdiklerini düsünmüyor!

Baska biri de ittifak esini desteklemek adina, McKINSEY danismanlik olayini savunurken: "Sorsaniz ne IMF'den anlarlar, ne de Düyun-u Umumiye'yi bilirler." diyerek açiklama yapti. Ama Cumhurbaskani: "Tüm arkadaslarimiza söyledim, bunlardan fikri danismanlik hizmeti de almayacaksiniz dedim. Gerek yok, biz bize yeteriz"  açiklamasi ile kimlerin ne bilmedigini ortaya koydu!

Genelde bunlar olurken, yereldekiler bos durur mu? Bir belediye baskani almis eline mikrofonu, karsisinda kendi mahalle teskilati, ne dise dokunur bir soru ne de olayi teknik veya hukuki bilen biri yok, onun rahatligi ile konusuyor.

Konusmasini sonradan kendine dinletseniz kendi kendine kizar, eminim.

Ilk önce CHP li birine satasip oradan prim kazanma, sonra olmadik rakamlari üst üste koyup olmadik rakamla sonuca(!) ulasmaya çalisma o da olmayinca ben istemedim, benim projem olacak, biz olmayinca bu isler olmaz havasi ile nirvanaya ulasma. Tam bir komedi, hem de ironi komedi!

Isim vermeyelim aliniyorlar, yakinen tanidiklari avukatlari ile mahkemeye suç duyurusunda bulunuyorlar! Aslinda mahkeme i kübrayi unutuyorlar.

Biliyorsunuz bu ülkede paraniz varsa kefil, vaktiniz varsa sahit olun denir. Hele hele bu vakit kitliginda, mahkûm olup mahkeme kapilarinda vakit geçirmenin anlami yok! Onlar bunu baski olarak kullansalar da kader adalet eder.

Kader mahkûmlarini savunamayanlar, torbacilari, gaspçilari kader mahkûmu diye savunur! Is bilmeyenler gündem belirleme adina, gündem belirledigi sanip avunur, gündem çoklugu içinde sonunda ilk önce onlar kaybolur.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli