Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AKP’liler Bahari Çiçeklerle Karsiladilar

AKP’liler Bahari Çiçeklerle Karsiladilar

AKP Esenler Belediye Baskani M.T. Göksu, ilçe Baskani Umut Özkan, eski Belediye Baskan yardimcilarindan Ömer Çetinkaya, Osman Gökçebas ve teskilati üyeleri, Nevruz Bayrami dolayisiyla cumhuriyet meydaninda kurulan seçim standinda kadinlara baharin müjdeci

Esenler Belediye Baskani Göksu, Nevruz Bayrami'ni baharin gelisini simgeleyen çiçekleri kadinlara dagitarak kutladi. Kadinlara karanfil dagitan Göksu ve Ilçe Baskani Umut Özkan’la birlikte yeni meclis üyesi adaylari, MHP Ilçe BSK YRD Nevzat Çatar ve AKP teskilati 10 bin çiçegi kisa bir surete dagittilar.
 
NEVRUZ BAHARIN GELISINI SIMGELEYEN EN BÜYÜK KANITTIR
Nevruz Bayrami Türk Insanimiz için büyük önem arz etmektedir. Orta Asya'dan Balkanlar'daki uluslara kadar çok genis bir bölgede yerel renk ve inançlarla kutlanan Nevruz, her ulusun kendi kültür degerleriyle özdeslestirip sembollestirdigi, özü itibariyle baharin gelisinin kutlandigi coskuyla karsilandigi bir gündür. Yasadigi genis cografyada doga ve çevrenin uyanisinin kutlandigi Nevruz Bayrami'nin Anadolu'da ve Türk kültürünün yayildigi bölgelerde de son derece köklü ve zengin bir geçmisi vardir. Dünyanin her yerinde özellikle Orta Asya'daki Türk topluluklarindan Azeri, Kazak, Kirgiz, Türkmen, Özbek, Tatar, Uygur Türkleri, Anadolu Türkleri ve Balkan Türkleri Nevruz Bayrami'ni kutlamakta ve bu gelenegini canli olarak günümüze kadar yasatmislardir.
 
Nevruz baharin gelisini simgeleyen en büyük kanittir. Baharin gelisinde açilan çiçekler, öten kuslar ruhumuzu dinlendirmekte, artik bütün baharlarimiz kardeslik, dostluk içerisinde yasanacagi. Bahari simgeleyen karanfilleri yalniz bugün degil hergün dagitan siyasileri gören anlayisin egemen olmasi tüm halkimizin özlemle beklentisidir.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli