Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkiz…

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkiz…

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkiz…

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkiz…
HDP, Esenlerde seçim çalismalarinin temposunu arttirdi, Cumartesi günü Milletvekili Musa Piroglu’nun katilimiyla seçim irtibat bürolarinin açilisini yapti, Pazar günü Cumhuriyet meydaninda Belediye es Baskan adayi CELAL ALPHAN coskulu kalabaliga yaptigi basin açiklamasinda sert konustu.
 
“PANKARTLARIMIZI KESMEYIN-KESTIRMEYIN”
HDP Esenler Belediye es Baskan adayi CELAL ALPHAN: “Belediye Baskanina sesleniyorum, büyük emekler vererek, üyelerimizin yardim paralari ile yaptirdigimiz pankartlarimizi kesmeyin-kestirmeyin. Bazi duyumlar aliyoruz, sayet kendinize yakin bir kitle pankartlarimizi bilginiz dahilinde kesiyorsa bu kirli siyasettir, bunu yapmayin. Biz seçimlerin demokratik bir ortamda gerçeklesmesi için üzerimize ne düsüyorsa yapacagiz, kimselerle bir olumsuzluk yasanmasina izin vermeyecegiz.
 

“SÖZ VERIYORUZ SUYU HALKIMIZA BEDAVA DAGITACAGIZ

AKP yerel yönetimlerde belediyeleri birakin iyi yönetmeyi, yönetemiyor. Esenler’de belediye yönetiminden kim memnunun diyebilir. Kimin evinin önünde bir park var, kim ailesiyle bir yerde oturabiliyor. Kaldirimlari genisletmisler otopark sorunu var. Esenlere hiçbir sey yapmamislar. Millet bahçesi yapmislar, göz boyuyorlar yarin seçimlerden sonra göreceksiniz imara açacaklar ve rant devsirecekler. Soruyorum sizlere belediye size bedava su dagitiyor mu? Biz söz veriyoruz suyu halkimiza bedava dagitacagiz. Biz zengini daha fazla zengin yapmayacagiz, biz zenginle fakir arasinda ki sosyal adaleti saglayacagiz. Biz yapariz çünkü biz bu ülkenin gerçegiyiz.
 
HDP HALKLARIN UMUDU, BARIS VE DEMOKRASININ GARANTISIDIR
Ankara ne yaparsa yapsin, ne gibi kirli siyaset yaparsa yapsin ve kullandigi o zehirli dili kullanirsa kullansin, biz Türkiye’nin partisiyiz. Onlar istedikleri kadar kirli siyaset yapsinlar, ayristirsinlar biz Türkiye’nin mozaigiyiz, tüm kesimlerin ve gerçek anlamda temiz siyaset yapan herkesin partisiyiz. Bizler Kürtüyle, Türküyle, Lazi, Çerkez ile Alevisiyle, sunisiyle yani tüm halk kesimleriyle bir bütünüz, bizi sizler ayristiramazsiniz, bizi birbirimize düsman yapamayacaksiniz.  HDP halklarin umudu, ülkenin yarinlari, baris ve demokrasinin garantisidir. Biz bu ülkenin asli unsurlari olarak tüm cografyanin her tarafini ayni sevgiyle ve saygiyla kucaklayan partiyiz.
 
“OYNADIKLARI OYUNU BOZDUK-31 MARTTA GIDECEKLER”

HDP bir halk hareketidir, biz halkiz. Bu topraklarda asil bölücü AKP’dir, bunlarin kuyruklari sikisti ve 31 Martta gidecekler. Biz oynadiklari oyunlari bozdugumuz için bizim üzerimize geliyorlar, diger siyasilerin üzerine gitmiyorlar.  Ülkemizde beka sorunu yok, onlarin ceplerini doldurma, halki soyma sorunu var. HDP’yi kimse yok sayamaz, ülkenin 3. Büyük partisiyiz ve 6 milyonun üstünde oy almisiz. Istanbul’da aldigimiz milletvekili sayisi Diyarbakir’dan fazla, bunu görsünler ve bizlerin isteseler de istemeseler de biz Türkiye partisiyiz”  diyerek konusmasina gerginlik politikacisi olmayacagini söyleyerek devam etti.



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli