Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ATISALANI ANADOLU LISESI KITAP TOPLAMA KAMPANYASI

ATISALANI ANADOLU LISESI KITAP TOPLAMA KAMPANYASI

ATISALANI ANADOLU LISESI KITAP TOPLAMA KAMPANYASI

Esenler Atisalani Anadolu Lisesi, ökul müdürüyle, okul müdürleri yardimcilariyla, ögretmenleriyle, ögrencileriyle, okul aile birligi ve tüm çalisanlariyla, günden güne ürettikleri projelerle egitim camiasinin “EN” projeli okulu, “EN” fazla yildizi parlayan egitimcileri olma unvanina eristiler.

Esenler Atisalani Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardimcisi Mansur Kaya, tüm okullarin ve egitim camiasinin dikkatini çekecek anlamli bir proje baslatti, Kaya, baslattigi kitap kampanyasi projesine duyarli vatandaslarin destek olmasini bekliyor.


Mansur Kaya: Atisalani Anadolu Lisemizin ihtiyaci olarak gördügümüz ve bir eksikliktir diyerek ögrencilerimizle kollarimizi sivadik kitap toplama kampanyasi ismi altinda projemizi baslattik. Topladigimiz kitaplari yalniz kendi okulumuzun kütüphanesinde kullanmak üzere degil,  ihtiyaci olan okullara da göndererek anlamlandiriyoruz.  Okulumuzun baslattigi bu projemize, roman, siir, tiyatro ve hikaye içerikli kitaplar vererek gönüllü yurttaslarimizin destek olmasini istiyoruz. Yani seviyeye, müfredata uygun kitaplar olmasini, sakincali yayin olmamasini öngörüyoruz. Bizler bu kampanyayi ögrencilerimizle baslattik, suana kadar 1500 ‘ün üzerinde kitap topladik. Bugüne kadar bize ulasan kitaplar ögrencilerimizden geldi. Simdi bu projemize herkesin bir kitap vererek destek olmasini istiyorum.

Mansur Kaya: Proje kapsaminda topladigimiz kitaplarla önce kendi kütüphanemizi zenginlestirecegiz. Biz yalniz kitap projesi degil ihtiyaç sahibi ögrencilerimiz içinde giyecek ve degisik materyaller topluyoruz. Topladigimiz kitaplari Anadolu’nun kirsalindaki okullara ve ilçemizdeki okullarimiza gönderiyoruz. Kisa sürede özverili çalismayla okullarimizdaki kitap eksigini gidermek amaci ile bu projemizin günden güne büyüdügünü görüyoruz ve projemizin amacina ulasacagina inaniyoruz.

Mansur Kaya: Vatandaslarimizdan yaptigimiz kitap okuma projemize destek olmak olmasini, projelerimize katki sunmasini talep ediyoruz. Okulumuza ve projelerimize, ülkemizin gelecegi çocuklarimizin yarinlari ve egitimimizin çagdaslasmasi adina destek olmasi için duyarli insanlarimiza çagrida bulunuyorum… Okulumuza ve çocuklarimiza uygun kitaplari kendi evinizden, komsularinizdan, is arkadaslarinizdan, esinizden, dostumuzdan temin ederek ulastirmanizi rica ediyorum. Sizlerin okumus oldugu kitaplar baskasi tarafindan okunmadigi sürece o kitaplar hep yeni kalacak. Bizler, sizlerin sayesinde birilerinin okumaya firsat ve imkan bulamadigi kitaplarin okunmasina olanak saglarsak inaninki mutlu oluyoruz. Tüm kitaplar eserdir, o eserlerin okunmasini ve okuyarak toplumun gelismesini, aydinlanmasini istiyoruz.


 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı