Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Basi açik kadinlari ?magazalardaki teshir ürünlere? benzetti

Basi açik kadinlari ?magazalardaki teshir ürünlere? benzetti

Gölcük müftülügünü yapan Mehmet Yazici Facebook hesabindan, ?Magazalarda ambalaji açilmis teshir ürünleri hep yari fiyatina satilir. Anlayana?? diye yazdi.

Basi açik kadinlari “magazalardaki teshir ürünlere” benzetti

Gölcük müftülügünü yapan Mehmet Yazici Facebook hesabindan, “Magazalarda ambalaji açilmis teshir ürünleri hep yari fiyatina satilir. Anlayana…” diye yazdi.

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazici’nin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim tepkilere neden oldu.

2013 yilindan bu yana Gölcük müftülügünü yapan Mehmet Yazici Facebook hesabindan, “Magazalarda ambalaji açilmis teshir ürünleri hep yari fiyatina satilir. Anlayana…” diye yazdi. Müftü Yazici bu paylasimini kisa süre sonra sildi, ancak mesajinda basi açik kadinlari ima etmesine tepki gösterildi.

Basi açik kadinlari “magazalardaki teshir ürünlere” benzeten müftünün mesaji, iki hafta önce gündeme gelen “kabugu soyulmus domates” tartismasini da hatirlatti.

 24-25 Haziran 2016 tarihlerinde Baglarbasi Kültür Merkezi’nde IBDA hareketine yakinligiyla bilinen Akademya Dergisi ve Üsküdar Belediyesi ortaklasa “Yürüyen Büyük Dogu Sempozyumu” düzenlenmis ve burada konusmasi olan Emine Merve Akyüz, “Müslüman kadininda bir tesettür olmalidir. Baslari biraz açilmis, kabugu soyulmus domatesi kimse almak istemez.” demisti.

Basi açik olan kadinlara “kabugu soyulmus domates” benzetmesi yapilarak hakaret edilirken, bu kez de Gölcük Müftüsü tarafindan “magazalardaki teshir ürün” imasiyla ikinci kez hakaret edildi.

 

Odatv.com



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli