Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Baskan Göksu 7 Yil aradan sonra Yerel Basinla Biraraya Geldi!

Baskan Göksu 7 Yil aradan sonra Yerel Basinla Biraraya Geldi!

Esenler Belediye Baskani Göksu, uzun bir aradan sonra Esenler yerel basin mensuplari ile sabah kahvaltisinda bir araya geldi. Göksu, Esenler’de gerçeklestirecegi projelerden bazilarini anlatti…

Esenler Kültür Merkezi'nde yapilan sabah kahvaltisina Baskan Göksu, Esenler yerel gazetecileri ile birlikte samimi bir ortamda bugüne kadar yaptiklarini degil bundan sonra yapacaklarini anlatti.
 
Belediye Baskani Göksu, Esenler'in suç ve suç islemede Istanbul ilçeleri arasinda son dörtte oldugunu söyledi.  Esenler'de önümüzdeki süreçte çok önemli projelerinin hayata geçecegini ve bu projelerle üretmeden degil, üreterek tüketen Esenlerliler olacagini, gelisen büyüyen, Esenler göreceksiniz dedi.  
 
ESENLER ARAMA MOTORLARINA YAZILDIGI ILÇE OLACAK
Baskan Göksu, " Esenler genç bir nüfusa sahip. Artik Esenlerin gençleri bilgi üretecek, internette arama motorlarini yazacaklar. Gençlerimize taniyacagimiz bu önemli imkanlar sayesinde Esenler dünyanin en güvenli ve en akilli sehri oldugu gibi arama motorlarina yazildigi ilçe olacak. Esenler bir taraftan güvenli Sehir,  bir taraftan da kentsel dönüsüm kapsaminda Akilli Sehir olacak.
YÜZLERCE KADIN 'NAR PROJESI' ILE TICARET HAYATINA KAZANDIRILACAK
Baskan Göksu, “Esenler Belediyesi bünyesinde gerçeklestirilen, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde hayata geçirilen NAR Projesi, Esenlerli ev hanimlarinin el emegi ürünlerini satabilecekler. Ev hanimlarinin üretecegi; örgü, oyuncak bebek, çanta, kagit rölyef gibi el isi ürünler, süs esyalari ve dekoratif ürünler ile manti, içli köfte, börek, sarma, baklava gibi yöresel yiyecekleri e- ticaret sitesi üzerinden satisa sunulacak. 300 kadinla baslayan proje sayesinde, kadinlarin üretimi desteklenecek ve ticaret hayatina kazandirilmalari saglanacak” dedi ve çok önemli projelerinin hazir oldugunu söyleyerek yerel basini bilgilendirdi.
 



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli