Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bedel Ödemeye Hazirmisiniz, Hesap Verme Zamani, Ibra Etmiyoruz

Bedel Ödemeye Hazirmisiniz, Hesap Verme Zamani, Ibra Etmiyoruz

Sn. Tekstilkent Kooperatif ortaklari bugün sizlere yaklasan bir olagan üstü seçimli kongresi hakkinda

kooperatif ortaklari tarafindan yapilmasi gerekenlerin neler olmasi ve nedenleri ile ilgili bilgi paylasiminda bulunmaya çalisacagim.

Bekleme Dönemi Bitmistir!

Tekstilkent`te yaklasik olarak 23 ay görev basinda bulunan yönetim kurulu adeta çamur üstünde oturup debelenmekle görevini su istimal ederek ortaklarina ihanet etmektedirler bu kriz Tekstilkent yönetimi basina gökten zembille inmis. Suçlu muhalefet olan uyan Tekstilkent grubuymus buna inaniyor musunuz?

Simdi Hesap Sorma Vakti!

Tekstilkent ortaklarina soruyoruz halinizde memnun musunuz tabiî ki hayir o zaman bekleme dönemi bitmistir. Artik hesap sorma zaman gelmistir. Bu isin çözümü var. Önce bu yönetim ibra edilmeyip gidecek, yeni yönetimi ortaklar seçsin görevi göreve gelen yönetim kurulu üyeleri kendi baskanini seçsin ben bu yanlisi anladim istiyorum ki ortaklarda anlasin.

Artik Degisim Zamani!

Tekstilkent`te degisime büyük ihtiyaç duyuldugunu bunu da ancak Tekstilkent ortaklarinin yapabilecegini ve dünyada kendi yönettigi sitede yok olan bir yönetim kurulu yok, ama maalesef biz bu duruma düsürüldük Tekstilkent ortaklari da genel kurula küsmeyin 31 mart 2018 tarihi milat olsun.

Oy Vermemek Su Anki Düzenin Devami Olur!

ortaklar su anki yönetimin arazi olaylarina öfke duyuyor, bu yönetim sessizligini koruyor, bugün ortaya çikanlar bunlar, peki ortaya çikmayanlar? Tekstilkent`in kaymagini yiyenler! her Tekstilkent yönetim dönemin de usulsüzlükler yasandi, hiç bir yeni yönetim geçmis yönetime hesap sormadi. Simdi durum degisiyor ve hesap sorma zamani geliyor. Tekstilkent te yasanan bu olaylar tarihe kara leke olarak geçecek bir genel kurul toplantisi olacaktir



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı