Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Çaglayan Adliyesi`nde bankamatik skandali!

Çaglayan Adliyesi`nde bankamatik skandali!

Istanbul Çaglayan Adliyesi`nde bankamatik ATM`sine yerlestirilen kart kopyalama cihazi ile bazi personelin maaslari çekildi.

Çaglayan Adliyesi`nde bankamatik skandali!

Istanbul Çaglayan Adliyesi’nde bankamatik ATM’sine yerlestirilen kart kopyalama cihazi ile bazi personelin maaslari çekildi

Istanbul Çaglayan Adliyesi`nde görevli çalisanlarin maaslarini çektikleri adliyedeki ATM`ye kart kopyalama cihazi yerlestirildigi ortaya çikti. Maas hesaplari bosaltilan adliye personeli savciliga basvurdu. Bankamatik fareleri Çaglayan Adliyesi`nde bir kamu bankasina ait eksi 2`nci kattaki bankamatige kart kopyalama cihazi yerlestirdi. Bazi personelin kartlari bankamatikte islem yaptigi sirada kopyalandi ve kopyalanan kartlarla bir süre sonra Istanbul`un farkli semtlerdeki ATM`lerinden para çekildi.

SÜPHELI ISLEM MESAJI
Istanbul Cumhuriyet Bassavciligi`nda çalisan magdur personelin ise olaydan, telefonlarina gelen "Kartinizda kopyalanma süphesi nedeniyle yeni sifre olusturulmustur" seklindeki kisa mesaj ile haberdar oldu. Mesaj sonrasi süphelenerek hesabina bakan magdurlar, maaslarinin yatmasindan hemen sonra kartlarindan para çekildigini anladi. Olayla ilgili savciliga sikâyette bulunan magdur personel, kart kopyalayarak kendilerini magdur eden çetenin bulunmasini istedi. Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.

kaynak hürriyet  



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli