Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çetinkaya Beni Azarlayarak Telefonu Suratima Kapatti

Çetinkaya Beni Azarlayarak Telefonu Suratima Kapatti

Sanal alemde kurulan sikayetim var isimli Internet sayfasinda Esenler Belediyesine yönelik bir çok sikayetlerde yer almakta. Bu sikayetler arasinda en dikkat çeken ise bir bayanin Ömer Çetinkaya ile gerçeklesen telefon diyalog oldu.

Esenler belediyesine sikayetler gelmeye devam ediyor. Esenler sakinleri hemen her gün gerek belediyeyi arayarak gerekse internet sayfalari üzerinde sikayetlerini siklikla dile getiriyorlar. Bir çok vatandas ise yapilan sikayetlerin dikkate alinmamasindan aciz. Sikayetvar.com ‘a düsen Esenler Belediyesi sikayet haberlerinin içerisinde en dikkat çeken ise Özden isimli bir bayanin Belediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya ile yazdigi mesaj oldu.

Özden isimli bayanin Belediye Baskan yardimcisi Çetinkaya ile yasadigi diyalogu oldugu gibi yayinliyoruz.

Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi Ömer  Çetinkaya beni Azarlayarak Telefonu Suratima Kapatti

Özden “Esenler Belediyesi baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya beyefendiden sikayetçiyim, bugün kapimin önüne gelen 2 zabita memurundan birisiyle yasadigim problem sebebiyle Esenler Belediyesi’ni arayip özel kalemden aktarilarak bir baglanti gerçeklestirdim.

Ömer bey telefona baglanip ‘Alo’ dediginde karakolda polis memuruna cevap vermek için,

‘bir saniye’ diyerek beklettim.

Fakat kendisi bu duruma çok sinirlendi.

ve;  ‘Sen hem benimle konusmak istiyorsun hem de bekletiyorsun’ diyerek bagirip çagirdi.

Ardindan ‘Beni nasil azarliyorsunuz? Su an da kiminle görüsüyorum ?’der demez telefonu yüzüme kapatti.

Sonradan tekrar arayarak bu kisinin Esenler belediyesi zabitadan sorumlu baskan yardimcisi Ö***Ç*** oldugunu ögrendim.

Yarin sabah ilk isim savcilikta hakkinda suç duyurusunda bulunacagim.  Az evvel CIMER’den de sikayetimi belirttim.

TV haber görevlilerinden de ricada bulunarak özellikle Reis-i cumhur görsün diye istekte bulundum, yanlis anlasilmasin koyu bir Ak Partili ve ilk Oruç Reis mahalle teskilatini kuran üç bayandan biriyim bunu özellikle belirtirim ancak; kim olursam olayim ne olursam olayim hiçbir belediye baskan yardimcisi vatandasi azarlayarak telefonu yüzüne kapatamaz.

Oturdugu makam koltugundan güç alarak bu sekilde davranis sergiliyor fakat ismini sordugumda telefonu kapatiyor bu da çok enteresan. Sunu çok iyi bilin Sayin Ö**Ç** o koltuga oturmanizi saglayan kisiler halk yani bugün yüzüne telefonu kapattiginiz vatandastir.

Eminim sizi bu koltuga oturtan halk verdigi oylari sandiga gitmeyerek oy kullanmadiginda o koltuktan sizi kaldirmis olur. O koltuk yetkisi telefonda vatandasinizi 10 ya da 20 saniye beklemeyecek ve azarlayacak hakki vermiyor. Özellikle bilmenizi isterim sizi hem T.C. adliyelerinde hem de Reis-i cumhur sayin reisimize kadar bildirerek sikayet edecegim ve siz bir daha elinizdeki gücü ve yetkiyi kötüye kullanarak asla hiçbir vatandasiniza kötü muamelede bulunamayacaksiniz.  Ilgili birimlerinde bu sikayetle ilgilenmelerini arz ederim”.



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli