Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ÇEVRE ve SEHIRCILIK BAKANLIGI TEKSTILKENT’TE YASAR KÜÇÜKÇALIK’A HESAP SORUYOR

ÇEVRE ve SEHIRCILIK BAKANLIGI TEKSTILKENT’TE YASAR KÜÇÜKÇALIK’A HESAP SORUYOR

TEKSTILKENT GENEL KURULUNDA YASAR KÜÇÜKÇALIK’A FETÖ SORULDU! HESABI ÇEVRE ve SEHIRCILIK BAKANLIGI HESAP SORUYOR! BU SEFER TEKSTILKENT ORTAKLARINA HESAP VERMEKTEN KAÇAMAYACAKSINIZ!

 Haber:Senol Özyurt

Tekstilkent Kooperatifi yönetim kurulu Baskani Sn.Yasar Küçükçalik ile yönetim kurulu üyelerine Çevre ve Sehircilik Bakanligi 2018 yilina ait Hesaplarin 30 Haziran 2019 tarihine kadar ilgili kanun kapsaminda Genel kurul yapmamasi üzerine ortaklar tarafindan yapilan yazili müracaat üzerine Istanbul Valiligi Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügüne Denetim ilgili kanun Maddesi 2/2 Kapsaminda ilgililer hakkinda yasal inceleme yaparak sonucu hakkinda ADLI Is ve islemlerinin baslatilmasi talimatini 08/07/2019 tarihindeki yazisiyla inceleme talimati vermis bulunmaktadir.

KOOPERATIF ANA SÖZLESMESINE AYKIRI HARCAMALARI HANGI YETKI ILE YAPTINIZ! Tekstilkent Kooperatifinin Ana sözlesmesi ile Kooperatifler kanununa aykiri hareket eden Gelir / Gider Hesaplarini Gerçege aykiri hazirlayan yasal olarak Kooperatiflerin en yetkili organi olan Genel kurullarda alamadiklari yetkileri kullanarak Usulsüz Yetkisiz Harcama yapan yönetim kurulu üyeleri hakkinda yasal Islem baslatmayan denetim kurulu üyelerinin de Görevi Kötüye Kullandiklari açik açik ortada olmasi üzerine Tekstilkent yönetim kurulu üyeligi ile denetim kurulu üyelik görevine seçileli Yaklasik 40 Ay gibi büyük ve uzun süre Geçmesine ragmen kooperatifin Genel kurullarinin hiç birinde IBRA Edilmeyen ve YETKI alamayan Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri hakkinda yasal inceleme islemleri baslatilmistir.

EKSTILKENT YÖNETIMI HESAP VERMEKTEN NEDEN KÖSE BUCAK KAÇIYOR!

Tekstilkent Kooperatifi yönetim kurulu baskanlik görevine 03/04/2019 Tarihinde seçilmis bulunan Yasar Küçükçalik yönetimi söylemlerin tersine kooperatifin bütün gelirleri üzerinde kooperatiflerin en Yetkili organi Genel kurullar da Yetki almaksizin bütçenin tamamini hatta çok büyük miktarlarda Harcama yapmasi ile Kooperatifin gelirlerinin Hiç edildigi Her yilin sonunda Genel kurul yaparak ortaklara Gelir / Gider hesaplari ile Faaliyet raporlari Hakkinda bilgi vermesi yasal zorunluluk gerektirirken Genel Kurul yapmayarak hesap vermekten kaçan Yasar Küçükçalik Yönetim kurulu olarak degerlendirilmektedir.

TEKSTILKENT YÖNETIM ve DENETIM KURULU ÜYELERI VERIN BUNUN HESABI SIMDI!

Tekstilkent kooperatifi Yönetim kurulu baskani Yönetim ve Denetim kurulu üyelerinin 2018 yilina ait Gelir / Gider Hesaplarinin bir sonraki yil yani 30 Haziran 2019 Tarihine kadar kesinlikle Bir genel kurul toplanti çagrisinin 1163 Kooperatifler kanunu kapsaminda yapilmasi yasal bir zorunluluk olmasi ve Yerine getirilmemesi üzerine en son tarihi kadar yapilmayan genel kurul hakkinda Ortaklar Tarafimizdan 01 Temmuz 2019 Tarihli yapilan yazili Müracaatimiz kapsaminda ÇEVRE ve SEHIRCILIK BAKANLIGI 08/07/2019 Tarihli 2326224 - 345.06 - E . XXX679 Sayi numarali Sikayet ve Denetim Baslikli yazisinda Dilekçedeki iddialarin 26/06/2019 Tarih ve 2019/10 Sayili Genelge Belirtildigi Sekilde Incelenmesi Için Istanbul Valiligi Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügüne yazili bir görevlendirme yapmis bulunmaktadir.

.
New layer...
New layer...


  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu