Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi'na Aday Adayi

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi'na Aday Adayi

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi'na adaylik açiklamasi Tekin: "Elbette adayim. Bütün arkadaslarim çok kiymetlidir, hiçbir arkadasim rakibim degildir"ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Ist

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi'na adaylik açiklamasi
Tekin: "Elbette adayim. Bütün arkadaslarim çok kiymetlidir, hiçbir arkadasim rakibim degildir"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul milletvekili Gürsel Tekin, "Elbette adayim. Bütün arkadaslarim çok kiymetlidir, hiçbir arkadasim rakibim degildir. 4 yil önce Istanbul'da bütün bu çalismalara baslayan bir siyasetçiyim. Bugün aday gibi davraniyorum, yarin partim ne yapar o beni hiç ilgilendirmez" dedi. 
Tekin TBMM'de basin toplantisi düzenledi. Tekin, Istanbul'un, Türkiye ekonomisinin üçte biri anlamina geldigini belirterek, Istanbul'un ekonomik ve ekolojik kaynaklarinin dogru kullanilmasi halinde sadece Istanbul'un degil Türkiye'nin zengin olacagini ifade etti.
Tekin, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi aday olup olmayacagina iliskin soruya, "Elbette adayim. Bütün arkadaslarim çok kiymetlidir, hiçbir arkadasim rakibim degildir. 4 yil önce Istanbul'da bütün bu çalismalara baslayan bir siyasetçiyim. Bugün aday gibi davraniyorum, yarin partim ne yapar o beni hiç ilgilendirmez. Bu çalismalarimi sekteye ugratacak hiçbir sey içinde degilim. Sahada seçmenlerin çok büyük destegini görüyorum. Gürsel Tekin'i test etmek istiyorsaniz Bagcilar'a, Esenler'e, Sultanbeyli'ye, Esenyurt'a soracaksiniz. CHP'nin en az oy aldigi yerlerde, vatandaslarin derdine derman olmak istiyoruz. Bu konuda sahada sikintimiz yok. Istanbul ile ilgili çok ciddi projelerimiz ve güçlü kadrolarimiz var. Istanbul'da sadece 16 milyon vatandasimizin sorununu degil, misafir olan bir milyona yakin Ortadogu ve Afrika cografyasindan gelenlerin de dertlerini dert edindik" dedi.

http://www.gazeteesenler.com/gursel-tekin-siz-eskiya-misiniz-delecegiz-yemisiz-sizin-yasaginizi-h6877.htm



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı