Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP’li Berberoglu ve Partililer Esenler’de Moral Depoladilar

CHP’li Berberoglu ve Partililer Esenler’de Moral Depoladilar

CHP Istanbul Milletvekili Enis Berberoglu ve beraberindeki partililer Esenlere adeda çikarma yaptilar. CHP’lileri halkin korosu türkülerle agirladi

CHP Istanbul Milletvekili Enis Berberoglu, Il Baskan yardimcisi Muradiye Sit, 31 Mart yerel seçimlerde Esenler Belediye Baskan aday adayi Cumhur Çetin, eski belediye meclis üyesi INS Müh Mustafa Usta ve beraberindeki partililerle Esenler’de 23 Haziranda yenilenecek olan IBB baskanligi için “Hersey Güzel Olacak” sloganiyla seçim çalismasina baslattilar. Berberoglu ve beraberindeki partililer Esenler Rumeliler derneginin verdigi Iftara katildilar.

Iftar sonrasi CHP’liler Esenler Cumhuriyet meydaninda hemseri derneklerinin bulundugu alanda bir dizi ziyaretler yaptilar. Rumeli Balkan Dernegi standinda Türk Sanat müzigi korosu ile karsilanan Berberoglu ve partililer moral depoladilar. Rumelili yurttaslarin söyledikleri sarkilara eslik eden CHP’liler usta sanatçilara tas çikarircasina sarkilara eslik ettiler. Ilçe yöneticileri ise siyasette basarili olmamalarina ragmen, sokak korosunda bayagi basarili olmasi dikkatlerden kaçmadi. CHP’liler tüm hemseri derneklerinin stantlarini gezdiler, çay içtiler ve ülkenin kötü yönetildigini anlatarak “her sey güzel olacak” diyerek oy istediler.




 

  

 



  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false