Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP`li Okumus En Büyük Türk Anasina Sahip Çikti

CHP`li Okumus En Büyük Türk Anasina Sahip Çikti

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Meclisi 2018 yili 13 Mart Sali günü Meclis toplantisinda CHP Üyesi Aysegül Okumus Görgü, Samatya Sahil Yolu Kenedy Caddesi yan yolda bulunan Mustafa Kemal`in Annesi Zübeyde Hanim`in büstünün bakimsiz ve korumasiz oldugun

CHP’li Okumus En Büyük Türk Anasina Sahip Çikti

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Meclisi 2018 yili 13 Mart Sali günü Meclis toplantisinda CHP Üyesi Aysegül Okumus Görgü, Samatya Sahil Yolu Kenedy Caddesi yan yolda bulunan Mustafa Kemal’in Annesi Zübeyde Hanim’in büstünün bakimsiz ve korumasiz oldugunu söyledi.  Okumus Görgü, Zübeyde Hanim’im Büstünün çagdas bir ülkeye yakismayan bir durumda oldugunu dile getirdi Okumus, IBB Meclisine yazili soru önergesi verdi.
 
Istanbul Büyüksehir Belediye meclis Üyesi Aysegül Okumus Görgü`nün verdigi önerge…
Samatya Sahil Yolu Kenedy Caddesi yan yolda bulunan Mustafa Kemal’in Annesi Zübeyde Hanim’im büstünün çevresi ne yazik ki yakismayan bir durumdadir.
 
Büstün çevresinde mangal yakilmakta, çevre kirletilmekte, çöpler ortalikta birakilmaktadir.
Zübeyde Hanim’in büstünün koruma altina alinarak, çiçeklerle ve diger çevre düzenlemeleriyle güzellestirilmesini talep eder, önergemizin Baskanlik makamina havale edilmesini arz ederiz.


 

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı