Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CUMHURBASKANI GELIYOR

CUMHURBASKANI GELIYOR

Cumhurbaskani geliyor! Aman efendim aman, hos gelsin sefa gelsin de sanki ilk defa geliyor, sanki fabrika açilisi yapacak, sanki basimiz göge erecek!

Cumhurbaskani geliyor! Aman efendim aman, hos gelsin sefa gelsin de sanki ilk defa geliyor, sanki fabrika açilisi yapacak, sanki basimiz göge erecek!

Gelis haberi 1940-1950 li yillarin havasinda sunuluyor! Malumunuz o yillarin hastaligi devlet büyügü geliyor diye kasabalarda bando mizika takimi kurulup uzaktan selamlamalar ile beklentilerin bosa çikmasi filmlere bile konu olmustur.

Sayin cumhurbaskani geliyor da Oruç Reis mahallesinin sorunlarindan haberi var mi? Daha önce iki TOKI baskaninin ve belediye baskaninin çözecegiz dedigi, 477 parsel hala çözecegiz denilerek belirsizlige birakilmaktadir, bu konu ile ilgili malumati var midir?

Havaalani Mahallesinde sikâyetler birikti, dernek oldu!

Sayin cumhurbaskani bu gelisinde cami açilisi da yapacak peki, Davutpasa Mahallesinde, baskanlik seçimleri arifesinde yani yaklasik 4 ay önce temel kazisi yapilip, etrafi kapatilan, tabelasi asilmadigi için kim tarafindan yapildigi belli olmayan, kazik çakilip, sonra hafriyatin bir kismi alinan cami insaatinin akibeti ne olacak, bunun hakkinda bilgisi var mi?

Ihalesi bu isler nasil yapiliyor? Hayirsever bir yapti ise kim yapti? Ihale edilecek ise yapilan isler ihaleden düsülecek mi? Hem ihale edilip hem de cami yararina para toplatilip fitneye sebep mi olunacak?

Sayin cumhurbaskani Yolagzi mevkiinde her yagmurdan sonra baskina maruz kalan binalar hakkinda bir bilgisi var mi? Altyapi çalismalari yapildigi halde sorunun çözülemedigini biliyor mu?

Sayin cumhurbaskani Yavuz Selim Mahallesinde halkin kentsel dönüsüme sicak baktigini, belediye yönetiminin 3-4 yildir ipe un serdigini, yapilan çalismalara destek olacagi yerde kendim yapacagim havasi ile yine büyüksehir belediyesine havale edip seçim öncesi göstermelik proje sunumu yaptigini ve olayin Arapsaçina döndügünü biliyor mu?

Sayin cumhurbaskani mevcut belediye yönetiminin 2009- 2014 stratejik planinda da yer alan Çifte Havuzlar Mahallesi Kentsel dönüsümünün hala baslamadigini, cek caklar ile sürecin geçirildigini biliyor mu? Yani kaybolan 8 yil!

Simdi birileri diyecek ki koskoca cumhurbaskani bunlarla mi ilgilenecek, baska isi yok mu? Dediklerinde haklilar da alacaklari yok! Bunlari o takip etmese de bunlari takip edecek, bunlari yapacak iradeyi o seçecek. Dünya lideri olmak kolay mi?

Burnunun dibindeki görüp düzeltemeyenin dünya liderligi slogandan öteye gider mi?

Benim ilçemin kronik hale gelmis sorunlarindan haberi olmayan birileri buralara gelip bosu bosuna masrafa sebep olmasin! Bak baltayi yine tasa vurduk, tanitim da israf olmaz, itibardan tasarruf yapilmaz anlayisina sahip zihniyete masraftan bahsediyorum. Israf degil masraf hemi de!

Hep söylüyorum: Bazi seyleri görememenin sebebi ya derin uykudur ya zihnin baska konular ile mesgul olmasidir ya da is yapma askinin bitmesidir. Her gelisin bir gidisi olur. Bos iler ile ugrasanlar bosu bosuna gider.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli