Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ERDOGAN VE YILDIRIM ESENLER'DE GELENEKSEL KADIR GECESI PROGRAMINDA KONUSTU

ERDOGAN VE YILDIRIM ESENLER'DE GELENEKSEL KADIR GECESI PROGRAMINDA KONUSTU

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti IBB baskan adayi Binali Yildirim, Esenler'de her Kadir Gecesi geleneksel olarak düzenlenen "10 bin hatim 100 bin dua" programina katildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti IBB baskan adayi Binali Yildirim, Esenler'de her Kadir Gecesi geleneksel olarak düzenlenen "10 bin hatim 100 bin dua" programina katildi. 

Cumhurbaskani Erdogan yaptigi konusmada, "Bakiniz emaneti ehline vermemiz lazim. Burada bu emanetin ehli Binali Yildirim kardesimizdir ve uluslararasi camiada yeri olacak ve uluslararasi ülkelerde en önemli sehirlerden bir tanesi Istanbul'a yakisacak bir Büyüksehir Belediye Baskani olarak biz Binali Yildirim kardesimizi belirledik ve oylar biliyorsunuz çalindi. Oylar çalindigi için de böyle bir seçime su anda ihtiyaç duyuldu" dedi. "Birileri ne yaparsa yapsin, biz 82 milyonun her bir ferdini Türkiye ortak paydasinda bulusturmanin mücadelesini verecegiz" diyen Erdogan sözlerine söyle devam etti:  

"Hiçbir sey Türkiye'nin istiklalinden, Türk milletinin istikbalinden daha mühim degildir. Filistin'de, ilk kiblemiz Kudüs'e yönelik devlet terörü, tüm dünyanin gözleri önünde pervasizca sürdürülüyor. Cografyamizin farkli bölgelerinde her gün bes kez ayni kibleye yönelen, ayni safta birbirine kenetlenen, ayni peygambere, ayni kitaba, ayni yaraticiya inanan insanlar, çogu zaman bir hiç ugruna birbirlerinin  kanini döküyor. Bir daha asla bu ülkenin genç yüreklerinin umutlarini, heyecanlarini sokak kavgasina kurban veremeyiz.
"(Af talebi) Herkesi serbest birakmak gibi bir sey olmaz. Birakilmasi gerekenler noktasinda Adalet Bakanligimizin çalismasi var."



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli