Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ESDEF Yerel Basinla Bir Araya Geldi

ESDEF Yerel Basinla Bir Araya Geldi

ESDEF’in yeni Baskan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esenler’de görev yapan Yerel Basin mensuplari ile dernek merkezinde düzenlenen kahvalti programinda bir araya geldiler.

ESDEF Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yerel basin ile tanisama amaçli düzenledikleri kahvalti programinda kendilerini tanitarak Mustafa Kaplan’dan aldiklari bayragi daha yüksege tasiyacaklarini ifade ettiler.

Program’da kisa bir konusma yapan ESDEF yeni baskani Cuma Helvaci, ‘’Yerel basin basin bizim için önemlidir bu sürede bizleri destekleyecekleri inancindayiz. Yapacagimiz çalismalarla alakalida basini sürekli bilgilendirecegiz. Hepimiz Esenlere daha çok katki saglamayi umut ediyoruz, katki sunarken  basin en önemli etkenlerden birisidir” dedi.

Hiçbir Partinin Arka Bahçesi Olmayacagiz

Basin mensuplarinin sorusu üzerine yerel seçimlerde ESDEF olarak hiçbir partinin arka bahçesi olmayacagiz diyen Baskan Cuma Helvaci, ” Her Dernegin farkli görüste olan üyeleri var oldugunu biliyoruz. Biz her görüse saygiliyiz ve ayni mesafedeyiz. Siyasi partilerde aday olma gibi bir düsüncemiz yok aday olacak arkadasimizda istifa eder aday olur ESDEF olarak hiçbir partiyi desteklemeyecegiz. Her üyemizin destekledigi bir parti var onlarin düsüncesine de saygi duyuyoruz kapimiz herkese açiktir.

Bizim her görüsün, her düsüncenin ve siyasi olusumun destegine ihtiyacimiz var. Özellikle bu toplantimiza tesrif eden siz degerli basinimiz ile el ele vererek Esenler halkinin hizmetinde olacagiz. Bazi siyasi partiler yaptigimiz etkinliklerimize gelmemesi bizim çalisma azmimize engel degildir. Gelenlere de gelmeyenlere de biz giderek anlatacagiz ve bir arada yasama kültürünün egemen olmasinin öncüleri olacagiz” dedi.

Daha sonra ESDEF üyesi Alpaslan Eyüboglu yaptigi konusmada “Esenler’de bulunan Uygur spor kompleksinin manevi destege ihtiyaci oldugunun burada Esenler’li genç yetenekler yetisiyor ve bizim bu kardeslerimizi sahiplenip desteklememiz lazim özellikle Esenlerde Bulunan Malatyali STK’larin kendi hemserilerine sahip çikmasi gerektigini belirtti.

Eyüboglu Esenler’de dogup büyüyen Burak Uygur finalde Japonya Tokyo’da devam eden ve Tokyo 2020 olimpiyatlari için kota puani verecek olan Karate 1 Premier Lig’de Kumite 67 kiloda son iki yilin Avrupa Sampiyonu Burak Uygur’un final müsabakalari pazar gece saat 04 00 da Sports TV’de naklen yayinlanacaktir. Sonuç ne olursa olsun yüz akimiz olan sporcumuzu ESDEF olarak havalimaninda çiçeklerle karsilamaliyiz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli