Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Esenler Belediye Meclisi Üyeleri Vedalasti

Esenler Belediye Meclisi Üyeleri Vedalasti

Esenler Belediye Meclisi Üyeleri Vedalasti

Esenler Belediye Meclisinin 2019 yili Mart ayi birinci oturumu yapildi. Meclis oturumunda vedalasmanin yani sira muhalefet ve iktidar meclis üyelerinin karsilikli iltifati duygusalligi yasatti. Meclis baskani Murat Gülkiran yerel gazetecilere tesekkür etti.
 
Esenler belediye meclisinin en demokrat üyelerinden birisi olan Avukat Murat Gülkiran, bütün üyelere tesekkür etti. Gülkiran "Mart ayinin son meclisini gerçeklestiriyoruz. Iyisiyle kötüsüyle, kah tartisarak, kah gülerek 5 yillik görev süresini tamamladik. Hiç birimiz kamu menfaati disinda bir beklenti içerisinde olmadik. 37 meclis üyemizle birlikte hizmet ettik. Esenler halki adina bütün meclis üyesi arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bu bir toplumsal görevdi. Özverili çalisan tüm meclis üyesi arkadaslarima, belediye personeline ve Bizlerin yaptigi faaliyetleri hiçbir karsilik beklemeden kamuoyuna ileten ve halkimizin haber almasinda emek veren degerli yerel basinimiza tesekkür ederim” dedi.

Bizde yerel basin olarak belediye meclis baskanimiz avukat Sayin Murat Gülkiran’a Esenler halki adina yaptigi basarili çalismalarindan ve meclis oturumlarinda adaletli yönetiminden dolayi tesekkür ederiz. Demokrasimizin gelismesi, toplumsal uzlasinin saglanmasi için yaptigi adaletli meclis oturumlarinda, tarafsiz yönetimiyle anilacak olan Sayin Murat Gülkiran’a, yenidünya yasaminda basarili olmasini diliyoruz.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli