Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Esenler Belediyesi Esma Biltaci Anne çocuk kampüsün de torpil iddialari

Esenler Belediyesi Esma Biltaci Anne çocuk kampüsün de torpil iddialari

“Sikayetim var Esenler” Sosyal medya hesabindan Esenler Belediyesi Esma Biltaci Anne çocuk kampüsün de 300 kisilik kontenjan kayitlarin da yapilan torpil iddialari paylasildi.

Veliler saat 08:30 civarlarinda çocuklarini kayit ettirmek için kampüse gittiklerinde 300 kisilik kontenjanin doldugunu ögrendiler.

Kayit isleminin bittigini ögrenen velilerden birisi olan N.O ”Biz velilere bu gün sabah saatlerinde burada olmamizi söylediler. Bizlerde daha mesai yeni baslamisken burada bulunduk. Fakat Kayit isleminin bittigini ögrendik. Bunun üzerine kendilerine ”Nasil olur da 15 dakika içerisinde 300 kisiyi kayit ettiniz ve kayit islemleri sona erdi bu imkansiz diye görüslerimizi bildirdik”

Bir diger veli Emine Çelebi sabahin erken saatlerinde kayit için gittigi Esenler Belediyesi Esma Biltaci Anne çocuk kampüsün de kayitlarin bittigini ögrenince sok olup ardindan bunu ilgili yerlere paylasmasi geregi düsünerek Sikayetim var Esenler sosyal hesabinda paylasti.

 

Emine Çelebi’nin paylasimi Esenler yerel basinin haber konusu oldu.

 

Emine Çelebi’nin paylasimi;

 

ESENLER BELEDIYESININ OKUYACAGINI BILDIGIM IÇIN ÖNCE BURAYA YAZMAK ISTEDIM. DAHA SONRA CIMER DAHIL YERE BILDIRECEGIM!

Esma Biltaci Anne çocuk kampüsü bugün itibari ile saat 9:00 ‘da kayit almaya baslayacakti. Fakat ne hikmetse saat 8:30’da 300 kisilik kontejani olan kayitlar dolmus



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli