Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Esenler Belediyesinde ?FETÖ? temizligi devam ediyor

Esenler Belediyesinde ?FETÖ? temizligi devam ediyor

Esenler belediyesinde merakla beklenen ?FETÖ/PYD? terör örgütü yapilanmasi içinde bulunan personelleri ilgili açiklamada bulundu.

Esenler Belediyesinde “FETÖ” temizligi devam ediyor
 
Esenler belediyesinde merakla beklenen “FETÖ/PYD” terör örgütü yapilanmasi içinde bulunan personelleri ilgili açiklamada bulundu.
 
Esenler Belediye yazi isleri Müdürlügü CHP’li meclis üyelerinin verdikleri yazili soru önergelerine cevap vererek kamuoyunu ilgilendiren konularda yazili cevap verdi.
 
CHP Meclis üyelerinin hemen hemen her meclis oturumunda Esenleri ilgilendiren konularda verdikleri soru önergeleri Baskanlik makaminda inceleniyor, komisyonlarda degerlendiriliyor ve cevaplari veriliyor. Iste bu soru önergelerinden biriside “FETÖ” terör örgütü süphesinden dolayi açiga kaç kisinin alindigiyla” ilgiliydi. Ancak bu konu hakkinda CHP belediye meclis üyelerini verdikleri soru önergesi ile ortaya çikti. Daha önce kamuoyunu bilgilendirmeyen Esenler belediyesi merakla beklenen önergeye cevap vermis oldu.
 
Esenler Belediye yazi isleri Müdürlügünden yazili verilen cevapta “Terör örgütleri ile baglantilari oldugu düsünülen ve Belediyemize Terör örgütü üyesi olduguna dair bilgi gönderilen personelimiz ile ilgili, 667 sayili KHK’nin 4. Maddesi (e) bendi ne göre Milli güvenligi tehdit eden örgüt ve yapilarla irtibati çalismalarimiz devam etmektedir. 4 personelimiz hakkinda görevden uzaklastirma islemi bulunmaktadir.15 personelin hakkinda da hala hazirda Istanbul Valiligi OHAL Kurulu ile birlikte arastirmalari ve sorusturmalari devam etmektedir”  seklindeydi.
 
Yani Esenler Belediyesinde isten uzaklastirilan 4 FETÖ mensubu ve sorusturmasi devam eden 15 kisinin oldugu bildirildi.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli