Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Esenler'de Hurda Yiginina Dönen Araçta Can Pazari: 4 Yarali

Esenler'de Hurda Yiginina Dönen Araçta Can Pazari: 4 Yarali

ESENLER'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetinden çikan otomobil, beton bariyerleri asip savrulduktan sonra karsi yönde ilerleyen iki araca çarparak durabildi.

ESENLER'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetinden çikan otomobil, beton bariyerleri asip savrulduktan sonra karsi yönde ilerleyen iki araca çarparak durabildi. Otomobilin hurda yiginina döndügü kazada, 4 kisi yaralandi.

Kaza, Mahmutbey Yolunda saat 18.30 siralarindan meydana geldi. Ederine istikametinde seyir halinde olan 55 SJ 393 plakali otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, beton bariyerleri asip savrulduktan sonra karsi yönde ilerleyen 34 PG 0828 plakali minibüs ile 34 BbN 350 plakali kamyonete çarparak durabildi. Otomobilin hurda yiginina döndügü kazada, 15 yasindaki M.D., Enes Karasungur, Emre Karasungur ve Yusuf Dereli yaralandi. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri, ilk müdahalelerinin ardindan yaralilari Bagcilar ve Kanuni Sultan Süleyman Egitim ve Arastirma Hastanelerine kaldirdi. Polis ekipleri çevre güvenligini alarak incelemelerde bulundu. Polisin olaya iliskin sorusturmasi sürüyor.



  • Salı 22 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 22 ° / 17 ° Güneşli
  • Perşembe 19.1 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu