Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler'de Is Yeri Tabelasi Iki Kisinin Üzerine Düstü

Esenler'de Is Yeri Tabelasi Iki Kisinin Üzerine Düstü

ESENLER'de bir börek salonunun tabelasi cadde üzerinde yürüyen iki kisinin üzerinde düstü.

Esenler'de bir börek salonunun tabelasi cadde üzerinde yürüyen iki kisinin üzerinde düstü. Tabelanin altinda kalarak yaralanan kisiler saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Kaza, Esenler Oruç Reis Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Samet Kas ve Kadir Inceel kaldirimda yürürken, börek salonunun tabelasi üzerlerine düstü. Tabelanin altinda kalan yaralilar, mahallesi sakinleri tarafindan kurtarildi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, yaralilari ambulansla Bagcilar Devlet Hastanesine kaldirdi.

"OKUL DAGILSAYDI FACIA OLURDU"

Kazayi gördügünü söyleyen Firat Önenç "Ben annemle beraber camlari siliyordum. Bir baktim, bir anda tabela düstü asagiya, arkadaslar altinda kaldi. Ben dayim ile beraber asagiya indim. Tabelayi kaldirinca bir kisinin kafasi gitmisti, digerinin de kafasi yaraliydi. Ben kazagimi çikardim tampon yaptim. Ambulans geldikten sonra arkadaslari aldilar gittiler. Allahtan okul dagilmamisti o sirada, okul dagilsaydi facia olacakti burada" dedi.

"KAN DEVAMLI AKIYORDU"

Kaza anini gördügünü söyleyen Cemil Yilmaz da, "Yegenim kafasina bez koymustu kani durdurmak için, elimin içi kadar bir patlak vardi. Kan devamli akiyordu. Korktum ben, çocugun yüzü bayagi bir sararmisti. Çocugu konusturmak için bayagi mücadele ettik ama ambulans gecikti" dedi. -

Kaynak: haberler.com



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli