Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Esenler`deki Gazeteciler IYI Partiyi ziyaret etti

Esenler`deki Gazeteciler IYI Partiyi ziyaret etti

Esenler`deki Yerel Gazeteciler IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Necdet Kiraci`yi ilçe merkezinde ziyaret etti.

 Esenler’deki Gazeteciler IYI Partiyi ziyaret etti

Esenler’deki Yerel Gazeteciler IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Necdet Kiraci’yi ilçe merkezinde ziyaret etti.

 

Ziyarete 1.HABER Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni ve Esenler Gündem internet sitesi sahibi Sait Yilmaz, 7/24 Esenler internet sitesi sahibi Hüseyin Koç ve Genel Yayin Yönetmeni Serkan Basut, Esen Tv ve Litros Haber imtiyaz sahibi Ismail Danis ile Gazete Esenler sahibi ve Genel Yayin Yönetmeni Hasan Gürsoy katildi.

 

IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Necdet Kiraci, gazeteciligin özellikle yerel gazeteciligin zor ve büyük emek isteyen bir meslek oldugunu söyleyerek, siyasi partilerin yerel bazda kendilerini vatandasa anlatabilmek için en önemli gücünün o ilçelerdeki yazili ve görsel basin olduguna dikkat çekerek, kendilerini ziyaret eden gazetecilere yerel seçimleri konusunda ilçe teskilati olarak hazir olduklarini söyledi.

“Demokratik Olmayan Kurallara Ragmen Yarisacagiz”

Kiraci, “Yerel seçimler ne zaman yapilirsa yapilsin IYI Parti Esenler Ilçe yönetimi olarak seçime haziriz. Yapilacak olan yerel seçimlerde isimizin zor oldugunu, imkanlarimizin sinirli oldugunu biliyoruz. Bu zorluklarin üstesinden elbette gelecegiz. Anlatmaya gerek yok milletimiz her seyi görüyor, hissediyor ve yasiyor. Her geçen gün partimiz Esenler’de daha da güçlenmektedir. Özellikle gençlerin ve bayan seçmenlerin partimize ilgi göstermeleri bizleri sevindirmekte ve mutlu etmektedir” dedi.

 

Kiraci, “IYI Parti Istanbul’da Il ve Ilçe Baskanlari yeniden belirlenecek yeni olusacak teskilatlanma ile daha da güçlenerek kapi dolasarak seçmene ulasacak ve seçimlerde büyük bir basari elde edeceklerini” söyledi.
 
Yerel gazeteciler önümüzdeki günlerde de Esenler’deki siyasi parti ilçe baskanlarini ziyaret ederek, gündemle ilgili gelismeleri kamuoyunun bilgisine sunacaklarini söylediler.


  • Salı 22 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 22 ° / 17 ° Güneşli
  • Perşembe 19.1 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu