Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler’deki Siyasilere Fark yaratan Muhtar Adayi - Emirali

Esenler’deki Siyasilere Fark yaratan Muhtar Adayi - Emirali

Türkiye’nin en renkli ve heyecanli Muhtar adayi, Bayburtlu Nejmettin Emirali Istanbul Esenler Havaalani mahallesinde bugün muhalif siyasi partilerin toplayamayacagi kalabaliga çok renkli söylemlerde bulundu.

Nejmettin Emirali  Muhtar adayligina öyle soyunmus, öyle isinmis ki kendisini izleyenler “sen Muhtar degil Milletvekili olmalisin” diyorlar. Bugüne kadar seçim bürosu ve seçmene verilecek maderyallari hazirlayamayan siyasi parti ilçe ve yöneticileri Emirali’nin yaptiklarini görünce elbette hayrete düsecekler.
 
Muhtar adayi Nejmettin Emirali’nin yiginla brosürü, kalemi hazir. Aracini giydirmis, anons için kasetler hazir. Seçim ofisinde her sey var. Misafirlerini agirlamakta eksik yok, çay, kahve hazir, yani listesi hazir, Seçim merkezi Parti seçim merkezlerinden ve ilçe merkezlerinden daha hareketli ve kalabalik.
 
Muhtar adayi Nejmettin Emirali, 5 yil önce yine aday olmustu ve kendisinin söyledigine göre seçimi kazandigini ama seçimi kendisine bazi egemen güçler kayip ettirdigini söylüyor. Geçen dönem “yenilikçi ve sosyal projeleriyle zengin komsumla yoksul komsum arasinda elçi olmaya geliyorum ve yapacagim isleri noterden onaylatarak vatandasa sundum” diyen en renkli muhtar adayi olmustu. Bu dönem projelerini gelistirerek ve projelerinin üstüne koyarak renkli kisiligini daha da renklendirerek mahalle halkinin sevgisini simdiden kazandi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı