Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Esenler Giyimkent`te Kumas Çalanlar Kamereya Yakalandi

Esenler Giyimkent`te Kumas Çalanlar Kamereya Yakalandi

Istanbul Esenler`de bir kumas firmasina gelen yüzü maskeli hirsizlar dakikalar içinde 40 bin liralik kumas çaldi. Hirsizlarin rahat hareketleri güvenlik kameralarina yansidi.

Esenler Giyimkent`te Kumas Çalanlar Kamereya Yakalandi

Istanbul Esenler`de bir kumas firmasina gelen yüzü maskeli hirsizlar dakikalar içinde 40 bin liralik kumas çaldi. Hirsizlarin rahat hareketleri güvenlik kameralarina yansidi.

 Olay geçtigimiz 31 Agustos`ta Istanbul Esenler`de bulunan Giyimkent`teki bir tekstil firmasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ögle saatlerinde otomobilleriyle is yerinin önüne gelen yüzleri maskeli hirsizlar firmanin önüne araçlarini park etti. Rahat tavirlariyla dikkat çeken hirsizlar ,bir süre otomobilin içinde oturduktan sonra araçlarindan indi. 
BIR HAMLEDE KAPIYI AÇTILAR
Ellerindeki demir çubuk ve tornavidayla bir hamlede kapiyi açan süpheliler tekrar araçlarina dönerek beklemeye basladi. Bu sirada elinde telefonuyla açik is yeri kapisinin önünden geçen bir vatandas da durumu farkedemedi. Cuma namazi saati olmasi nedeniyle çevrede az kisinin olmasini firsat bilen hirsizlar uygun anda is yerinden içeri girdi. Dakikalar içinde otomobillerine top top kumas tasiyan hirsizlar yaklasik 40 bin lira degerindeki kumasi araçlarina yükledi. 
VATANDASI TEHDIT ETTILER 
Hirsizlar araçlarina kumas yükledikleri sirada bir vatandas hirsizlari fark ederek durumu özel güvenlik ve polis ekiplerine haber verdi. Hirsizlar da kendilerini gören vatandaslari tehdit ederek kumas yüklemeye devam etti. Tüm bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. 



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli