Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Esenler’in Bagimsiz Adayi Kaplan "kazanan Esenler halki olacak”

Esenler’in Bagimsiz Adayi Kaplan "kazanan Esenler halki olacak”

Esenler’in Bagimsiz Adayi Kaplan "kazanan Esenler halki olacak”
Esenler’in Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Mustafa Kaplan, yerel basin mensuplari ile kahvaltida projelerini anlatti.
 
Kahvaltili basin toplantisinda neden bagimsiz aday oldugunu, ne tür projelerinin bulundugunu anlatan bagimsiz belediye Baskan Adayi Mustafa Kaplan, Parti yönetimlerine gelenlerin, özgür olmadiklari gibi birileri tarafindan yönetilecegini düsündügü için her hangi bir partinin içerisinde yer almadigini ve bagimsiz aday olmaya karar verdigini belirtti.
 
Yapacaklari belediyecilik hizmetlerini huzur ve refah ve her seyden önemlisi birlik, beraberlik oldugunu anlatan Kaplan, “kazanan Esenler olacakkazanan Esenler halki olacak” dedi.

ÖNCELIGIMIZ BIRLIK, ÖNCELIGIMIZ BERABERLIKTIR”

Kaplan, “Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir istir. Bizler bu zor ise talibiz. Esenlerimizin, sorunlarini biliyoruz. Sorunlarimiz çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler degil. Önemli olan birlik ve beraberligimizi toplumumuzun tüm katmanlarinda tesis etmektir.
Ilçemizde daha önceden STK’larda önemli görevlerde bulundum ve ESDEF Baskanligini yaptim. Esenler halkinin tüm kesimleri ile görüs alisverisinde bulunarak, sivil toplum kuruluslarimizin teveccühü ile bu yola çiktik. Ümit ediyoruz ki her zamankinden çok ihtiyaç duydugumuz bu beraberlik Esenler halkinin gözünden kaçmayacaktir. Çünkü bizim önceligimiz birlik, önceligimiz beraberliktir. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak sehrimize hizmet etmeye, Esenlere ve halka hizmet için bu göreve talip olduk. Biz bu yola inanarak çiktik ve Esenleri halkimizla birlikte yönetecegiz kararinda birlestik” dedi.
 
Kahvaltili toplantinin sonrasinda Esnaf ziyaretlerine devam eden Mustafa Kaplan ve ekip arkadaslari, Saka ailesinin mevlit’ine katilarak aileye bassagliginda bulundu.



  • Perşembe 19.1 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu