Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Esenler’in Duayenleri ve Gaziantep Milletvekili Yilmazkaya Imamoglu Için El Ele

Esenler’in Duayenleri ve Gaziantep Milletvekili Yilmazkaya Imamoglu Için El Ele

Kayalar Spor tesislerinde yapilan toplantiya CHP Istanbul Il delegesi Cemal Kaya, ev sahipligi yapti.

Esenler’in duayen siyasileri 23 Haziran IBB Seçimi için Esenler Kayalar Spor tesislerinde, CHP Istanbul Il delegesi Cemal Kaya, Yüksel Kiliç, Cafer Turna’nin organize ettigi durum degerlendirmesine CHP Istanbul Milletvekili A. Hamza Cebi, Gaziantep Milletvekili Dr  Bayram Yilmazkaya ve Imamoglu taraftarlari katildi.
 
Kayalar Spor tesislerinde yapilan toplantiya CHP Istanbul Il delegesi Cemal Kaya, ev sahipligi yapti.


Kaya,” Esenler’de heyecanli bir seçim dönemi yasiyoruz. 31 Martta Imamoglu’nun kazandigi seçimin tekrarini kazanmak için 23 Haziranda tekrar sandiga gidiyoruz ve tekrar kazanacagimiz bir seçimi yasayacagiz. Esenler’de Imamoglu’nun kazanmasi ve yapilan haksizliga karsi kenetlendik, elele verdik.  Sokaklarda stant çalismalarimiz sürüyor, ev ziyaretleri ve Esnaf ziyaretlerimizi Milletvekillerimizin katilimiyla gerçeklestiriyoruz.  Esenlerin 16 mahallesini adeta karis karis geziliyoruz ve Imamoglu’nun zaferi için ne gerekiyor ise yapiyoruz. Istanbul’u tekrar Imamoglu kazanacak, Tüm Istanbullular ve Türkiye’m için her sey çok güzel olacak” dedi.


 
CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Bayram Yilmazkaya,” Istanbul örgütümüz diri ayakta, Esenlerde büyük bir heyecan oldugunu gördüm. Bu inanç ve bu öz güven Imamoglu’nu yeniden IBB Baskani seçmeye yeter. Esenler Istanbul ilçelerimiz içinde en az oy aldigimiz bir ilçe. Burada emek veren arkadaslarimiz öz verili çalisiyorlar, her seye ragmen yenilenen bu seçimlerde zaferle biz çikacagiz ve seçilmis baskanimiz Imamoglu açik farkla bu seçimin kazanani olacak" dedi.



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli