Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Esenler Rizeliler Der. Süleyman Kahveci ile devam!

Esenler Rizeliler Der. Süleyman Kahveci ile devam!

Esenler Rizeliler Dernegi 3. Olagan Kongresi K.Karabekirde bulunan dernek merkezinde gerçeklestirildi.

Esenler Rizeliler Derneginde yapilan 3. Olagan Genel Kurulu’na AK Parti Esenler Belediye Baskan aday adayi Mehmet Sirkeci ve Esenler Bagimsiz Belediye Baskan adayligi için ismi geçen ESDEF ve Çankirililar eski baskani Mustafa Kaplan’in yani sira yerel gazetecilerden Gazete Esenler, Esenler Gündem, Litros Haber ve Son dakika Esenler katildi.

Esenler Rizeliler Dernegi 3. Olagan Genel Kurulunda açilis konusmasi yapan dernek yöneticisi Alparslan Eyüpoglu daha sonra gündem maddelerine geçildi. Kongrede Divan Baskanligina Kizilay eski Baskani Lütfü Kahveci seçildi. Faaliyet raporu ve Denetim raporu okundu oylandi ardindan yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Divana verilen bir önerge ile Süleyman Kahveci’nin baskanliginda ki liste sunuldu ve oylandi. Yeniden kongrede bulunan tüm üyelerin aldigi oy ile 2.defa baskan seçildi.

Seçim sonrasi delegelere bir konusma yapan Baskan Süleyman Kahveci, “Bana ve arkadaslarima vermis oldugunuz destekten dolayi tesekkür ederek maddi ve manevi destek vermelerini istedi.”

ISTE YENI YÖNETIM VE DENETIM KURULU ÜYELERI LISTESI

 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı