Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler Rumelililerin ”Birlik ve Beraberlik Gecesi”

Esenler Rumelililerin  ”Birlik ve Beraberlik Gecesi”

Esenler Rumelililer Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, kurulusunun 20. yilini “Birlik ve Beraberlik gecesi” ismiyle Esenler Kadir Topbas kültür merkezinde muhtesem bir katilimla kutladi.


Esenler Rumelililer  Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, kurulusunun 20. yilini “Birlik ve Beraberlik gecesi” ismiyle Esenler Kadir Topbas kültür merkezinde muhtesem bir katilimla kutladi.
 
Esenler Rumelililer Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin 20 yil dönümü  Birlik ve Beraberlik gecesi” kutlama etkinligine AKP Istanbul milletvekili Osman Askin Bak Esenler Belediye Baskani Göksu, AKP Ilçe Baskani Umut Özkan, MHP Ilçe Baskani Suat Yilmaz, CHP Esenlere eski ilçe baskani Suayip Vardar protokolde yerlerini aldilar.  CHP B.Pasa belediye meclis üyesi ve eski baskan Fettah Dindar, dernegin eski kurucu baskani ve bugüne kadar emek veren baskan ve yardimcilari ile birlikte Rumelili vatandaslar Esenler Rumeliler derneginin 20 yil dönümü  Birlik ve Beraberlik gecesi kutlama etkinligine katildilar.
 
 Esenler Kadir Topbas kültür merkezinde düzenlenen, Rumelililer Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin 20 yil dönümü Birlik ve Beraberlik gecesi” dernek bünyesinde egitim alan gençlerin ve orta yasli insanlarin hazirladiklari kültürel ve sanatsal gösterilerle sahne aldi. Büyük hayranlikla izlenen folklor ve Rumeli kültürünü yansidan gösteriler izleyenler tarafindan ayakta alkislandi. Daha sonra protokol konusmalari yapildi, emek verenler ve dernege katki sunanlar plaketle ödüllendirildi.
 
ESENLER RUMELILILERE “NICE 20. YILLAR”
Esenler Rumelililer Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi baskani Ekrem Beskardes ve yönetim kurulunun büyük emeklerle hazirlandiklari geceye, Rumeli Folklor Ekibi gösterileri ile Grup Karsiyaka ve Rumelililerin Yildizi Rumeli Ekrem söyledigi birbirinden güzel türküleri ile geceye katilanlara güzel ve hafizalara kazinan, unutulmaz bir geceyi yasattilar. Geceye katilanlar ise nice 20. Yillar dilediler…
 
Rumelililer memnun, davetli misafirler memnun, dernek baskani Ekrem Beskardes ve yönetimi memnun yani Esenler Kadir Topbas Kültür Merkezinde gerçeklesen ”Birlik ve Beraberlik gecesi” unutulmaz bir geceye sahne oldu.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı