Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Esenlerde Ekrem Imamoglu'ndan AKP standina ziyaret etti

Esenlerde Ekrem Imamoglu'ndan AKP standina ziyaret etti

CHP'nin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ekrem Imamoglu, Esenler Meydani'ndaki AKP ve Saadet Partisi seçim stantlarini ziyaret etti.

31 Mart'ta yapilacak yerel seçimler öncesi Esenler'de çalismalar yürüten Ekrem Imamoglu, ögle saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Sali pazarini ziyaret etti. Burada esnaf ve yurttaslarla hayat pahaliligi üzerine sohbet eden Imamoglu, sorunun çözümü için yerel seçimlerde destek istedi. Pazar ziyaretinin ardindan semt esnafini da ziyaret eden Imamoglu, bir restorana girerek döner kesti. 

AKP STANDINI ZIYARET ETTI

Daha sonra Esenler Meydani'na geçen Imamoglu, burada bulanan AKP'nin seçim standina ugrayarak yerel seçimlerde basarilar diledi.

AKP standinda bulunan görevlilerle süre sohbet eden Imamoglu, rakip partiye seçimde basari dileklerini iletti. 

AKP standa bulunan bir kisinin “Gelin bu sefer bizden olun kazanin, bu duyguyu hep birlikte yasalim” demesi üzerine Imamoglu, “Hayirlisi, biz birbirimize ait insanlariz. Sorun yok iyi bakin kendinize, kolayliklar” diyerek cevap verdi.

AKP standinin ardindan Saadet Partisi'nin de standini ziyaret eden Imamoglu, burada bulunan partililerle tokalasarak, basarilar diledi.

YASLI KADINI EVINE BIRAKTIRDI

Sabah saatlerinde de kanaat önderleri ile bir araya gelerek bir tekstil atölyesi çalisanlarini ziyaret eden Ekrem Imamoglu'nun bir sonraki duragi Tas Ocagi Caddesi oldu. Burada esnafi ziyaret eden Imamoglu, ayaküstü yaptigi sohbetlerde vatandaslarin sorunlarini dinledi. Imamoglu, saglik sorunlari bulunan 83 yasindaki Havva Yücesoy ile ilgilendi. Ayakta durmakta ve yürümekte zorluk çeken Yücesoy ile bir süre sohbet eden Imamoglu, yasli kadini bir iskemleye oturtarak yanindaki saglik ekiplerinden yardim istedi. Tek yasadigi ögrenilen kadini evine kadar araçla biraktiran Imamoglu, Siirtliler Dernegi'ne de kisa bir ziyarette bulundu. Burada çay ocaginin basina geçen Ekrem Imamoglu, doldurdugu çaylari basin mensuplarina ikram etti.

“1 NISAN'DAN SONRA DA SIZI UNUTMAYACAGIZ"

Birlik Mahallesi'ne de geçen Ekrem Imamoglu, burada Istanbul Gönüllüleri Koordinasyon Merkezi'nin açilisini yapti. Beraberindekilerle birlikte kurdele kesen Imamoglu, burada bulunan gönüllülere hitap etti. Imamoglu, "1 Nisan'dan sonra da sizi unutmayacagiz. Istanbul gönüllüleri yoluna devam edecek. Bizim her aktivitelerimizde isiniz ne olursa olsun, bulundugunuz zaman sizler yine çok degerli bir parçasi olacaksiniz. Gönüllü olarak bize katki sunan vatandaslar, belediyeyi kazandiktan sonra da her ortamimizda bulunarak, bazen bir gencin dersinin yardimindan, bazen bir yasli bakimina destek veren gönüllüler, Istanbul'daki birçok hizmetten ücretsiz yararlanacak. Yani aslinda Istanbul Gönüllüleri yeni baslamis ama uzun yillar devam edecek bir çalisma olacak. O yüzden hepinizi yanimiza davet ediyorum" dedi.



  • Salı 14.2 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 12.2 ° / 6.1 ° Güneşli