Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esenlerin Basini IYI Partiyi Ziyaret Etti

Esenlerin Basini IYI Partiyi Ziyaret Etti

Esenlerin yerel Gazetecileri IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Necdet Kiraci`yi ilçe merkezinde ziyaret etti.

 Esenlerin Basini IYI Partiyi Ziyaret Etti  
 
Esenlerin yerel Gazetecileri IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Necdet Kiraci’yi ilçe merkezinde ziyaret etti.
 
Baskan Kiraci, gazeteciligin özellikle yerel gazeteciligin zor ve mesakkatli bir meslek oldugunu söyledi. siyasi partilerin yerel bazda kendilerini vatandasa anlatabilmek için en önemli gücünün o ilçelerdeki yazili ve görsel medya olduguna dikkat çeken Kiraci, kendilerini ziyaret eden gazetecilere yerel seçimleri konusunda ilçe teskilati olarak hazir olduklarini söyledi.
 
“Demokratik Olmayan Kurallara Ragmen Yarisacagiz”
Kiraci, “ Yerel seçimler ne zaman yapilirsa yapilsin Iyi Parti Esenler Ilçe yönetimi olarak seçime haziriz. Yapilacak olan yerel seçimlerde Isimizin zor oldugunu, imkanlarimizin sinirli oldugunu biliyoruz. Bu zorluklarin üstesinden elbette gelecegiz. Anlatmaya gerek yok milletimiz her seyi görüyor, hissediyor ve yasiyor. Iktidar partisi sinirsiz devlet desteginin yani sira  bütün medyayi eline alarak, bütün televizyonlari yandaslara vererek  bizimle yarisin diyor, biz tüm demokratik olmayan kurallara ragmen bu iktidarla ama öyle ama böyle yarisacagiz. Her geçen gün partimiz Esenler’de daha da güçlenmektedir. Özellikle gençlerin ve bayan seçmenlerin partimize ilgi göstermeleri bizleri sevindirmekte ve mutlu etmektedir” dedi.
Yerel gazeteciler önümüzde ki günlerde Esenler’de bulunan siyasi ilçe baskanlarini ziyaret ederek, yasanan gelismeleri kamuoyunu bilgisine sunacaklarini söylediler.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli