Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esenlerin Tek Solcu Meclis Üyesi Mazbatasini Aldi

Esenlerin Tek Solcu Meclis Üyesi Mazbatasini Aldi

Esenler’de 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan ve Belediye meclisine girmeyi kazanan siyasi partilerin belediye meclis üyeleri, mazbatalarini Istanbul Ticaret Odasi Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde bulunan Ilçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle aldilar.

CHP 31 Mart yerel seçimlerde çok ciddi kavramsal ve siyasal bir dönüsüme imza atti. CHP sagcilasti, saga yaslandi.Bu degisim ve dönüsümden beslenen Esenler ilçe baskan ve yönetimi, bugün CHP’nin üç meclis üyesi sayisini ikiye düsürmenin sevincini yasiyor, CHP Ilçe kadrolari sagin kazanimlarini kutluyor.

TURNA; SOL TANDANSLI TEK MECLIS ÜYESI 
CHP’nin sol tandansli tek meclis üyesi Cafer Turna, sol kanat üyeleri ile birlikte mazbatasini aldi. Turna Esenler’de tek sol görüslü olmasi münasebetiyle sagcilarin mazbata törenine katilmadi. Sol kanat üyeleri ile ilçe seçim kurulunda gösteris yapmadan mazbatasini aldi.  
Sagci meclis üyeleri ise, sag düsünenlerle birlikte mazbata töreni yaptilar. CHP’deki hâkim zihniyetin, sol tandansli adaylari kontrol edemeyiz, hesaplari yaparak hazirladiklari belediye meclis üyesi listesi tamamen sag düsüncede olanlardan olustu.
Sol düsünceden bayagi sikindi çeken CHP’nin sag görüslü Esenler ilçe baskani ve yönetimi, IYI Parti ile kiyilan 31 Mart yerel seçim nikahinda sagi kazandirdi, CHP’nin bu ince hesap yapanlari sag meclis üyeleri ile bakalim Esenler halkina ve partilerine ne kazandiracak?

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı