Bugün, 19 Mart 2024 Salı

ESENLERLILER MÜZIKLE BULUSTU

ESENLERLILER MÜZIKLE BULUSTU

Esenler Belediyesi'nin birbirinden farkli ritimlerden olusan konser dizileri, Esenlerlileri müzikle bulusturmaya devam ediyor.

Esenler Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kültür Daire Baskanligi Kültürel Etkinlikler Müdürlügü'nün katkilariyla düzenlenen konserlerde her biri farkli tarzda müzik icra eden sanatçilar Esenler'de sahne aliyor. Dr. Kadir Topbas Kültür Sanat Merkezi ve Prof. Dr. Adem Bastürk Kültür Merkezi'nde gerçeklesen etkinliklerde Esenlerli vatandaslar sevdikleri sanatçilari canli olarak dinleme firsati buluyor.

Ocak ayinda Dr. Kadir Topbas Kültür Sanat Merkezi'nde gerçeklesen konserlerde Sanatçi Agâh, "Muhabbet Makami" programinda kürdi makaminda yazilmis unutulmaz besteleri icra ederken, IBB Orkestralar Müdürlügü’ne bagli Mehter ve Bando takimi da Türk Sanat Müzigi’nden Klasik Bati Müzigi'ne kadar çesitli parçalari icra etti.

ESEV'DEN “90'LAR POP” KONSERI

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ögrencileri, 90'lardan günümüze dillere pelesenk olmus sarkilardan olusan "90'lar Pop" isimli bir konser verdi. 2018-2019 kültür sanat sezonunda aldiklari egitimlerle gelistirdikleri yeteneklerini sahnede sergileyen ögrencilere konuklar da eslik etti ve hep bir agizdan sarkilar söylendi.

SEVILEN SANATÇILAR ESENLER'DEYDI

Prof. Dr. Adem Bastürk Kültür Merkezi'nde gerçeklesen konserlerde ise; ünlü sanatçi Aysel Yakupoglu, rap sanatçisi Resul Aydemir (Misal), Karadeniz müziginin kaliteli seslerinden Ekin Uzunlar, Tasavvuf Musikisi'nin ünlü ismi Mustafa Demirci  ve özgün müzik tarziyla taninan Grup Genç sahne aldi. Kültür merkezini dolduran müzikseverler birbirinden güzel sarki, türkü ve ezgilere eslik etti.  



  • Salı 14.2 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 12.2 ° / 6.1 ° Güneşli