Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ESKAM`DAN `KAUÇUK ÜRETIMI` KURSU

ESKAM`DAN `KAUÇUK ÜRETIMI` KURSU

ESKAM, IKMIB ile ortaklasa düzenleyecegi "Kauçuk Üretimi" kursuyla, bu alanda çalismak isteyen Esenlerliler`e egitim verip yol gösterecek.

ESKAM`DAN `KAUÇUK ÜRETIMI` KURSU

ESKAM, IKMIB ile ortaklasa düzenleyecegi "Kauçuk Üretimi" kursuyla, bu alanda çalismak isteyen Esenlerliler`e egitim verip yol gösterecek.

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), Istanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi (IKMIB) ile ortaklasa "Ise Hazirlik Temel Egitimleri (ISTE) Kauçuk Üretimi" egitimi verecek. 7 günde tamamlanacak kurs, toplamda 56 saat sürecek. Kursiyerler, "Ise Hazirlik Temel Egitimleri (ISTE)"nin yani sira kisisel gelisim, teorik ve pratik egitimlerden geçecekler.

SERVIS VE YEMEK IMKÂNLARI SAGLANACAK

09.00 ile 16.10 saatleri arasinda gerçeklesecek egitimlerin teorik kismi Bayrampasa Halk Egitim Merkezi’nde yapilacak. Egitimin pratik kisminda ise kauçuk firmalarina teknik gezi düzenlenecek.  Uygulama kisminda kauçuk ve kauçuk üretimi hakkinda temel teknik bilgiler kazandirilacak. Kursiyerlerin servis imkânlari saglanacak ve ögle yemekleri de verilecek.

SON BASVURU TARIHI: 10 AGUSTOS

Egitim sonunda Ulusal geçerliligi olan Milli Egitim Bakanligi (MEB) onayli  çalisma belgesi almaya hak kazanacak kursiyerler, her türlü kauçuk ürün, araç lastigi, kauçuk islemlerin ve montajlarinin yapildigi atölye ve fabrikalarda çalisabilecekler. 14 Agustos Pazartesi günü baslayacak kursa son basvuru tarihi ise 10 Agustos Persembe. Kursa kayit olmak isteyen adaylar, Üçyüzlü`deki  ESKAM`a bizzat basvurabilirler. Detayli bilgi almak isteyenler, ESKAM`in 0(212) 440 09 45 numarali telefonunu arayabilirler.

Kursa katilmak isteyenler için basvuru sartlari:

-18-40 yas arasinda olmak
-En az ilkokul veya ilkögrenim mezunu olmak
-Saglik Raporu
-Hali hazirda bir firmada çalismamak (Issiz olmak ve belgeyebilmek)
-Daha önceden bu proje kapsaminda düzenlenmis herhangi bir egitime katilmamis olmak
-01.05.2017 tarihinden önce SGK girisinin bulunmasi



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı