Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

"Esnafina Hesap Veriyor" mu? Yoksa Meclis üyesi adayi açiklamasi mi?

"Esnafina Hesap Veriyor" mu? Yoksa Meclis üyesi adayi açiklamasi mi?

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi “Esnafina Hesap Veriyor” Programi,Esnafina Hesap Veriyor dan çok Belediye meclis aday adayi tanitimi mi.

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi “Esnafina Hesap Veriyor” Programi,Esnafina Hesap Veriyordan çok Belediye meclis aday adayi tanitim sovuna döndü. Bazi siyasi parti ilçe baskanlari Sahin’i ve
yönetimini protesto ederek salondan ayrildi


 
Programin açilisini yapan oda sekreteri Soner Karabulut, program hakkinda kisa bir konusma yaptiktan sonra Baskan Sahin’i mikrofona davet etti.
 
SAHIN, “ odamizin 5.sini düzenledigimiz “Esnaf odamiz esnafina hesap veriyor” programina hos geldiniz. Biz seçildigimiz zaman esnafimiza söz verdik ve verdigimiz söz hesap vermekti. Bizden önce odalar alir aidatini, verir faaliyet belgesini yer içer buralari arpalik görürlerdi. Bazen bende kendime sorar ve bu esnafa bir sey veremedigimiz için dogrudur derdim. Bakiniz bizim kredi kefil kefalet kooperatifimiz var, Türkiye’de 850 kredi kefil kooperatif arasinda 40 milyon- eski para ile 40 trilyon kullanan ve sifir takibi olan bir odayiz. Biz bu kadar büyük para esnafa kullandirmisiz ama sifir takipteyiz diyerek kendisinden önce kim baskanlik yapmissa, yönetmisse yanlis yaptigini kooperatifin parsini ahbap çavus iliskisi içinde kullandiklari için batirdigini söyledi. Kendinden öncekilerin bankalara borç taktigini, kredi kullanmalarindaki yanlislara deginerek esnafa hesap vermis oldu.  Kendileri yönetime gelmeseydi birakin odanin batmasini, Türkiye batacakmis mesajini verdi.

Daha sonra Sahin odaya kayitli esnaflarin siyasi partilerden Esenler Belediye Meclisine aday adayi olan esnafin tanitimini yapti.



  • Salı 23 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli