Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Faruk AYDIN, Esenlerin Projelerini Kesan Belediyesine Uygulayabilecek mi?

Faruk AYDIN, Esenlerin Projelerini Kesan Belediyesine Uygulayabilecek mi?

Esenler Belediyesindeki toplanti sonucu, AK Belediyecilik Için Faruk Aydin Kesan’da çalismalara basladi.

Eski Esenler Beldiyesi Baskan Yardimcisi ve Eskom Genel Müdürü Faruk Aydin, Esenler Belediyesindeki uyguladiklari projelerini Kesan Belediyesinde hayata geçirmeye çalisacak. Kesen Belediyesi mini bir Esenler Belediyesi mi olacak?

Özgür gündem Trakya gazetesinin haberine göre; Kesan Belediye Baskani Mustafa Helvacioglu, yerel seçimlerde vadettigi AK Belediyecilik için, profesyonel anlamda start verdi.

Baskan Mustafa Helvacioglu, önceki hafta belediye baskan yardimcisi Nuran Uslu, geçmis dönem Istanbul Büyüksehir Belediyesi meclis üyesi ve imar komisyonu baskani Sefer Kocabas ile birlikte, Esenler Belediye Baskani ve IBB Meclisi AKP Grubu Baskanvekili Tefvik Göksu’yu makaminda ziyaret etti.

Görüsmede Baskan Mustafa Helvacioglu ve bareberindeki heyet, Baskan Göksu’ya Kesan’la ilgili bilgiler verdi. Belediye Baskani Tefvik Göksu’da öncelikle ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Kesan belediyesine destek vereceklerini söyledi.

Belediye Baskani Tefvik Göksu’nun talimatiyla, geçmis dönem Esenler belediye baskan yardimciligi meclis üyeligi görevini yürüten simdi de Esenler Belediye Baskanligi’na ait ESKON A.S. Yönetim Kurulu Baskanligi görevini yürüten Faruk Aydin Kesan’a gelerek Belediyedeki kurum müdürleri ve amirleri ile bir araya gelerek, Kesan belediyesinin deyim yerindeyse MR’ini çekerek, sorunlari tespit etti. Tüm birim amirlerini tek tek dinleyen Faruk Aydin, Kesan Belediyesi hakkinda hazirlayacagi raporu Esenler belediye baskani Tevfik Göksu ile paylasacagi ögrenildi.

Faruk Aydin tarafindan hazirlanan rapor dogrultusunda, kisa ve uzun vadede isbirligi konularinin netlestirilmesi için, Esenler Belediyesindeki birim amirlerinin Kesan belediyesine gelecekleri, bir sonraki adimda da Kesan Belediyesi birim amirlerinin Esenler Belediyesine giderek ortak çalisma baslatilacagi ögrenildi. Kesan ve Esenler Belediye Baskanligi arasinda yürütülecek çalismalar, Faruk AYDIN’in koordinatörlügünde yürütülecegi ögrenildi.



  • Salı 23 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli