Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gökçebas ”Kemal beyin bedeni Esenler’de Ruhunu ise Esenlere…”

Gökçebas ”Kemal beyin bedeni Esenler’de Ruhunu ise Esenlere…”

Belediyesi’nin 2018 yilini kapsayan Yillik Faaliyet Raporu görüsmelerinde Iyi Parti adina Meclisi Üyeleri Kemal Sahin “Esenler halki mutsuz” elestirince Göksu ve Gökçebas’tan sert ifadeler…

Sahin: “Esenler Halki Mutsuz”

Esenler Belediye Meclisi’nin 6. Seçim yili 1. Dönem Meclisi’nin Nisan ayi toplantilarinin ikinci birlesiminde Esenler Belediyesi’nin 2018 yilini kapsayan Yillik Faaliyet Raporu görüsmelerinde söz alan Iyi Parti adina Meclisi Üyeleri Kemal Sahin,2018 yilini kapsayan “Yillik Faaliyet Raporu” degerlendirmesinde rakamlara boguldu. Belediye bütçesinin iflas ettigini söyledi. Esenler halkinin mutsuz oldugunu, Belediye Baskani’nin Esenler’de oturmadigini, Esenler’i yillarca ayni zihniyetin yönettigini söyledi. Sahin, Belediye binasinin, askerlik subesinin, itfaiye binasinin ve benzeri binalarin Esenler’e kazandirilmasi basari degildir. Yapilan kentsel dönüsümün hali ortada, Askeri alana planlar yapiyorsunuz. Esenler’de kaç kültür merkezi var, sinema, tiyatro solonu kaç tane, Esenler’de kütüphane var mi? Esenler’de insanlar hangi sektörlerde çalisiyor, Esenler’de issizlik ne kadar?” diyerek sorular sordu.

Kemal Beyin Bedeni Esenler’de Ruhu Esenler’de Degil
AKP Meclis üyesi Gökçebas,” 10 yil boyunca birçok ötül alan bir belediye baskani ile çalisiyoruz. EDIM, Yüzde yüz hayat, Ideal kent gibi yüzlerce projemizle Esenlerimize ve Esenler halkina hizmet yapiyoruz. Kemal Sahin az önce bir seyler söylemek istedi ama bir türlü söyleyemedi. Söylediklerini kendisi anlamadi ki biz anlayalim. Demokrasi iki kanatlidir ama Sahinin kanadi kirik oldugundan demokrasimiz uçamiyor. Muhalefetseniz adam gibi muhalefet yapacaksiniz. Kemal Sahin ayda bir Esenlere geliyor, onun için yapilanlari görmedigini anladik. Veya Kemal beyin bedeni Esenler’de Ruhunu ise Esenlere vermedigi için hiç bir seyi görmüyor.  

Kemal Beyin Kendisi Bile O Yazilanlarin Bir Kelimesine Inanmiyor
Esenler Belediye Baskani Göksu, “ Esas olan halkin onayladigi faaliyetlerdir. Esenler halki bize % 66 oy verdi ve bizim faaliyetlerimizi onayladi. Kemal bey burada bir metin okudu, ben inaniyorum ki kendisi bile o yazilanlarin bir kelimesine inanmiyor. Bu metne kendisi gibi Esenleri bilmeyen ama yazili metin hazirlamakta marifetli olanlar inanir. Kemal bey içinde bulundugu belediye binasini görmüyor, millet bahçesini, vergi dairesini, Havaalani kentsel dönüsümünü de görmüyor.  Kendi ilçe binalarinin bitisigindeki ve alt taraftaki kültür merkezlerini görmemek, kendi evinin yanindaki kültür merkezini görmemek bu tip muhalefet meclis üyesine yakisir. Normaldir kendisi bir muhalefet partisi üyesidir, ben kendisine ne söylesem azdir.
 
Biz her söyledigimiz söze dikkat ederiz, Kemal bey gibilerinin eksik bilgileri varsa onlari da düzeltiriz. Bizler geçen dönem iyi isler yaptik, Mustafa Usta’ya ve meclis üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum. Geçen dönem askeri alanla ilgili verdiginiz çok önemli bir karala Esenlerin gelecegini kurtardik. Bu dönemde kemal bey istedigi kadar konussun vereceginiz kararla Esenlere hizmet yapmaya devam edecegiz. Kemal bey, sen ne konusuyorsun, bizler Esenlere 8.700 bin metre yer kazandirdik, sen 100 bin metreden bahsediyorsun. Tekrar söylüyorum Kemal Bey kendi söylediklerine inanmayan birisidir. O metni hazirlayan arkadasina bizden selam olsun.



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli