Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

GÖKÇINAR; “BUNLARI IKTIDAR YAPANLAR, SIMDI BIRAKIYORLAR, TELAS BUDUR…” 09 Haziran 2019

GÖKÇINAR; “BUNLARI IKTIDAR YAPANLAR, SIMDI BIRAKIYORLAR, TELAS BUDUR…” 09 Haziran 2019

Esenler Saadet Partisi seçim startini verdi. Kahvaltili basin toplantisinda IBB Baskani adayi Necdet Gökçinar açiklamalarda bulundu; Bunlari iktidar yapanlar, simdi bunlari birakiyorlar, telas budur. Bu seçim sonrasi millet ya mutlu olacak veya sebze kuyr

Yalçinkaya “Engelli bir Demokrasi var”

Toplantida Saadet Partisi Esenler ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya kisa bir konusma yapti; “Büyüksehir seçimi oylarin uygun kullanilmadigi gerekçesiyle iptal edildi. Engelli bir Demokrasi var. Iki adayi zor kaldirabiliyor bu demokrasi. Yetmis parti var üç veya dört aday ancak var. Milli görüs hiçbir engel tanimaz. Bu toplanti ile beraber Yenilenen seçime dönük propaganda sürecini Esenler'de baslatiyoruz…”
 
Gökçinar “Özgürlükler konusunda söz eden kendini Silivri’de buluyor”

IBB Baskan Adayi Necdet Gökçinar’da sunlari söyledi; Medyanin ne kadar güzel bir sey oldugunu sizler yazdiklarinizla gösteriyorsunuz. Gazeteciler olarak.

Memleketin yeni bir seçim atmosferine sokulmasi hukuksuz mudur hukuksuzdur. Bu süreçte gazetelere ve TV'lere çikarilmamak hakkaniyete uygun degil. Özgürlükler konusunda söz eden kendini Silivri’de buluyor. Seviyeyi bir yere getirelim ondan sonra görüselim. Geçmiste yapilan hatalardan dönelim.

“Sahada çalisiyoruz. Ancak bir baski var.”

Adalet, özgürlük, Evrensel insan haklari konusunda insanlarimizi uyariyorum. Tarih yolculugunda bizim nerede oldugumuzu herkes görebilir. Biz seçimde hakki ne kadar temsil ettigimize bakariz sirf oyumuz artsin diye degil. Hiç vazgeçmedigimiz bir davamiz ve fikrimiz var. Matematik olarak ne durumdayiz diye bir anket çalismasi da olmadi. Sahada çalisiyoruz. Ancak bir baski var. Yüz yüze teknik anket çalismasi da yapiyoruz.

“Inadina da oy verilmez, düsünerek bilerek oy verilir”

Seçimin sosyal tarafina gelirsek sokaklardayiz. Geçen seçimde dolasiyorduk, 31 Mart'a kadar tepkiler vardi. Sona dogru tükendi. Simdi hayretle müsahede ediyoruz. Hava biraz yumusadi. Magduriyet seçimde kullanilacak bir kriter degil. Oy vermek için baska seyler lazim. Inadina da oy verilmez, düsünerek bilerek oy verilir. Inanarak oy verilir. Zaten böyle oy verildigi için 17 yil neler oldu hep birlikte yasadik.

“IBB’nin 26 milyar borcum var”

IBB’nin 26 milyar borcum var, bu ne aski ne sevdasi. Sanki Yesilçam'da film çevriliyor. SP Günes gibi doguyor ve duruyor ortada. Hak yolunda durmanin semeresini mutlaka görecegiz. Bunlara itibar etmeyiniz.

“Hassasiyetle davranmadiklari için SP adayi yok dediler.”

Araya Ramazan girdi. Bugünden itibaren haftalik periyotlarla sahada çalismaya baslayacagiz. Geçen seçimi yokla geçirdik. Hassasiyetle davranmadiklari için SP adayi yok dediler. Vatandaslar televizyona baka baka, bakip dinliyor bizi yok saniyordu. Emin olamiyordu. Bunu tarih nasil yazacak merak ediyorum.

“Simdi ise Saadet Partili Kardeslerimiz olduk”

Belediye Baskani bir tane olur bunlar afislerde hep yan yana. Millet hangisini seçecek. Bir seçim iste böyle geçti.
Simdi azalmis bir tepki var. Geçmiste aldigimiz tepkileri basina yansitmadik. Bu memleket bu millet bizim dedik.
Siyasette çok eskimis ve kullanila kullanila yipranmis bir metottur rakibini yok sayma. Onu kullandilar. Simdi ise Saadet Partili Kardeslerimiz olduk. Teröristler lafi bir anda degisti. Hak yolunda olmayinca böyle komik hallere düsersiniz iste. Bir türlü tutturamiyorlar. Telastan.

Bunlari iktidar yapanlar, simdi bunlari birakiyorlar, telas budur…
Hep her seye baka baka öyle zannedersiniz. Ama öyle degil. Kötü yönetildigimiz için perisaniz. Ve Biçak Kemige Dayandi milletimiz artik onlara itibar etmeyecek…”



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli