Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Göksu Haddini Asti !

Göksu Haddini Asti !

GÖKSU TRABZONLULARI HEDEF GÖSTEREN SÖYLEMLERI ILE HADDINI ASTI !

Osmanli Padisahlarindan Fatih Sultan Mehmet'in Fethettigi, Yavuz Sultan Selim'in Valilik Yaptigi Yönettigi , Kanuni Sultan Süleyman'in Dogup Büyüdügü Bir Sehir Trabzon Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u almadaki kararliligini gösteren çok çarpici satirlara imza atti. Fatih, 1461'de Trabzon seferi sirasinda "Bunca zahmetler çekmek niye" diye sorulunca öyle bir cevap verdi ki! Bu zahmetler Islam dini yolunadir ki ahirette Allah'in karsisina çikinca utanmayalim diyedir. Zira bizim elimizde Islam kilici vardir. Eger biz zahmete katlanmazsak bize gazi demek yalan olur" diye cevap vermisti. "Ahirette Allah'in karsisina çikinca utanmayalim" cevabini vermisti.

Göksunun Konusmasi ‘’Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu tarafinda Esenler Cumhuriyet meydaninda Ramazan Ayi Münasebetiyle halka hitab ettigi sirada Efendim Ne Dedi YUNAN Medyasi Takip ettiniz Degil mI ? ISTANBULU Yunan Kazandim Diyor Bir Dakika ya ( Imamoglunu Kast Ederek ) Bu Arkadas Nereli CHP Adayi Nereli Nasil ( Eliyle Isaret Etmesi ve Halktan Gelen Trabzon Cevabi Üzerine ) Oldu Yunan Medyasi Istanbulu Yunan Kazandi dedi Bir Ses Çikmadi Yaaa Olay Olay Büyük Kardesim Hesap Büyük Olay Büyük Bu Hesabi Esenler Döndürecek ‘’ Seklindeki konusmasi tarih sayfalarinda kara leke olarak kayda girdi.

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu tarafindan yapilan bu talihsiz açiklamada Türkiyenin Yapi taslarini Çimentosunu Olusturan Trabzon Sehrinin onurlu insanlarini Hedef Alan Konusmasini Kiniyor Derhal TRABZON Sehrinden ve Bu Sehrin Onurlu Insanlarindan Özür Dilemesini Bekliyoruz. Sayin Göksu Esenler Meydaninda Trabzon Halki hakkinda yapmis oldugu gerçege aykiri halki ötekilestirme çagrisi yapmasi,halk arasinda kutuplasmalara sebep olan açiklamalari ile de haddini astigini görüntülerle anlasilmaktadir.

Anlasilan O’ ki Esenler halkinin vay haline ne bu kibir, Bu ötekilestirme söylemleri ile Trabzon halkini Hiçe sayan ve Ayristiran seçilmis bir belediye baskanina sormazlar mi ? Parti Seçim Beyannamesinde gönül belediyeciliginde tevazu sahibi olmak nerde kaldi, Bu sekilde mi ? Istanbul Büyük Sehir Belediye Baskanligini kazanacaksiniz ? ,Bu ötekilestirme söylemleri sizi asla söhret basamaklarinda daha fazla tirmanmaniza yarar saglamayacaktir Sayin GÖKSU Haber Senol Özyurt



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli