Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Göksu Partisinin Yetkilileri Ile Birlikte Itiraz Etti

Göksu Partisinin Yetkilileri Ile Birlikte Itiraz Etti

AKP Esenler Belediye baskani Mehmet Tevfik Göksu, Esenler ilçe seçim kuruluna itirazda bulunarak demokratik hakkini kullandi.

Esenler Belediye Baskani Göksu, AKP Esenler ilçe baskani Umut Özkan, belediye meclis üyeleri ve çok sayita AKP’lilerle birlikte partinin avukatlari ilçe seçim kuruluna adeta çikarma yaptilar. Baskan Göksu ve beraberindekiler Esenler’de yerel bazda bazi sandik sonuçlarina ve genelde ise IBB seçim sonuçlarina itirazda bulundular.

AKP’LILERIN ITIRAZ INADI CHP’LILERE NÖBET KARARLIGI
AKP’liler sandiklarda alinan seçim sonuçlarina itirazda bulunmak üzere seçim kuruluna geldiklerinde CHP’lilerle kisa bir gerginlik yasandi. CHP’nin kadrolu Avukati ortamin gerilesi için elinden geleni yapmaya çalisti ama CHP sol kanat üyeleri ve görevli emniyet mensuplari akliselim davranarak olasi bir provokasyona izin vermediler.
 AKP itiraz etti CHP’liler isi siki tutma kararliligi ile ve oy çuvallarinin basina bir kaza gelmemesi için nöbet kararliligina devam ediyorlar. AKP’lilerin itiraz inadi CHP’lilere nöbet kararligi bakalim ne getirecek.   



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı