Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Göksu Yerel Gazetecilere Kafayi Takti!

Göksu Yerel Gazetecilere Kafayi Takti!

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu her zora düstügünde bölgedeki yerel gazetecilere satasmaya devam ediyor.

Katildigi her programda gazetecileri yok sayarak, ardindan yerel gazetecilerin sorularina tahammül edemeyen Göksu, sorulan sorulari cevaplayamayinca yerel gazetecileri hedef haline getirmek için sözlü satasmalarda bulunuyor. Esenlerin sorunlarini en iyi bilen ve bunu da kamuyu ile paylasan yerel gazetecileri susturmak için gerek mahkeme gerekse kamu alanlarina girmeyi yasaklayarak habercilerin haber alma özgürlügünü kisitlayan Göksu hakaret anlamli sözlerde kullanmaktan çekinmiyor.

Son olarak Esenlerde yayin yapan Son Dakika Esenler haber sitesinin sahibi Suat Türkoglu’na sözlü ve fiziki müdahale de bulunmus “benim oldugum yerde haber yapamazsiniz yalan yanlis yazilar yaziyordunuz” diyerek haberci arkadasimizin haber özgürlügünü engellemistir.

Esenler Belediye baskani M.Teyfik Göksu’nun yerel gazetelere karsi kullandigi tavirdan biran önce vazgeçmesini istiyoruz. Bir ilçenin belediye baskanina yakisacak sekilde hareket ve tavirda bulunmayan Göksu burada yasayan 500 bin insanin baskani olarak görevini icra etmeye davet ediyoruz.

Gelecek seçimlerde aday gösterilmeme korkusuyla agresif tavirlar sergileyerek, hem teskilat mensuplari hem de Esenler ilçe halki tarafinda istenmeyen adam haline gelen Göksu, bu durumu anlamis olacak ki gergin tavirlar içerisine giriyor.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı