Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Acar Seçim Start`i Verdi

Acar Seçim Start`i Verdi

CHP Sultangazi Belediye Baskani Adayi olduktan Çalismalarina son sürat hiz veren Av. Ali Acar Kaybedecek bir dakikamiz yok dedi.

Acar Seçim Start’i Verdi

CHP Sultangazi Belediye Baskani  Adayi olduktan  Çalismalarina son sürat hiz veren   Av. Ali Acar Kaybedecek bir dakikamiz yok dedi.
 

 

 

 

ali acar start verdi

 

Adaylik Açiklanmasindan sonra hemen harekete geçen Acar  Kendisi Için Seçim starti verdi bu dönem adaylik  geç açiklanmasindan dolayi geç kalindigini o yüzden kaybedecek bir dakikamiz bile yok  deyip   çalismalarina basladi.

ali acar aday toplantisinda

Sabah namazinda  Cumhuriyet Mahallesinde   merkez camiinde kilarak ardindan Sabah kahvaltisinda 50.yil mahallesinde bulunan Cumali çakir kahvalti salonuna giderek hem kahvalti yapti  hem de  o sabah gelen herkese kahvalti ikram etti. Kahvalti sonrasi esnaf ziyaretlerini gerçeklestirip esnafin sikintilarini dinledi hayirli isler diledi. Cuma Namazini Sultançiftligi Merkez camiinde kildiktan sonra seçim bürosuna geçip  kendisine hayirli olsun demek için gelen misafirlerini agirladi. Saat üçten sonra Cumhuriyet Halk partisi Istanbul Il merkezinde  Il Baskani Oguz Kaan Salici ve IBB Baskan Adayi Mustafa Sarigül Adaylar ile tanisma toplantisina katildi. Aksam üzeri  taziye ziyaretlerine   esnaf ziyaretlerine katilmaya devam etti  son olarak da  Merkez seçim ofisinde kendisi için düzenlenen programa katildi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı