Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti Esenler`de Seçmen Esasli Çalisma Uygulamasi

AK Parti Esenler`de Seçmen Esasli Çalisma Uygulamasi

AK Parti Genel Merkezinin projesi olan ve Istanbul Il Baskanliginin koordinasyonunda düzenlenen Sandik Esasli Çalisma (SEÇ) programi kapsaminda Esenler Kadir Topbas Kültür Merkezi`nde bir program düzenlendi.

AK Parti Esenler`de Seçmen Esasli Çalisma Uygulamasi

AK Parti Genel Merkezinin projesi olan ve Istanbul Il Baskanliginin koordinasyonunda düzenlenen Sandik Esasli Çalisma (SEÇ) programi kapsaminda Esenler Kadir Topbas Kültür Merkezi`nde bir program düzenlendi. 

Programa AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci Il Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Esenler Ilçe Baskani Gökhan Taran, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Ilçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ilçe Gençlik ve Kadin Kollari Yönetimleri ile sandik koordinatör ve yönetimleri katildi.

Programda konusma yapan AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci “16 Nisan`da yapilacak olan halk oylamasinin sadece Türkiye`de yapilmadigina dikkat çeken Dr. Temurci sözlerini söyle sürdürdü; "Esenler her seyden önce AK Parti isiginin en güçlü yandigi ilçelerden biridir. Esenler de sadece bugünü degil, geçmisi ve gelecegi mutlaka konusmak gerekir. 16 Nisan gecesi Esenler yüzde 80`i geçerse ilk gelecekleri yerin Esenler oldugunu aktaran Temurci, "16 Nisan gecesi Istanbul`da Esenler yüzde 80`i yakalar ve geçerse ilk gelecegimiz ilçe Esenler olacaktir. Burada olacagiz ve zaferi hep birlikte kutlayacagiz" dedi.

Program sonunda mahalle ve sandik baskanlarina AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci tarafindan tesekkür belgesi verildi. Egitim çalismasinin ve dilek temennilerin ardindan program sona erdi.  

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı