Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Akyüzlü ?sporcularimiza her zaman oldugu gibi destegimizi verecegiz?

Akyüzlü ?sporcularimiza her zaman oldugu gibi destegimizi verecegiz?

Esenlerde CHP Esenler ilçe Baskan Yardimcisi Alikemal Akyüzlü ?Sporun birlestirici gücünü kullanarak baris kardeslik ruhunu gelistirecegiz. Son zamanlarda ülkemizde yasanan üzücü olaylarin oldugu bilinciyle spora ve sporcularimiza her zamankinden daha çok

Akyüzlü “sporcularimiza her zaman oldugu gibi destegimizi verecegiz”

Esenlerde CHP Esenler ilçe Baskan Yardimcisi Alikemal Akyüzlü “Sporun birlestirici gücünü kullanarak baris kardeslik ruhunu gelistirecegiz. Son zamanlarda ülkemizde yasanan üzücü olaylarin oldugu bilinciyle spora ve sporcularimiza her zamankinden daha çok önem ve destek vermeliyiz.” dedi.

Esenlerde CHP Esenler ilçe Baskan Yardimcisi Alikemal Akyüzlü, Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Il Baskanligi nezdinde kurulan spor komisyonunun Esenler ilçesindeki spor komisyon baskanligi görevini üstlenerek çalismalarina basladigini bildirdi. 

“biride “Istanbul il Baskanligi Spor komisyonudur”
Akyüzlü,” Bildiginiz üzere Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Il Baskanligi, kent sorunlariyla ilgili Istanbullularin talep ve beklentilerini degerlendirerek 40 tane çalisma komisyonu kurdu. Kurulan bu komisyonlardan biride “Istanbul il Baskanligi Spor komisyonudur”. Il baskanligimizin kurmus oldugu bu komisyonun, daha aktif ve sorunlarin yerinde tespitleri ve çözümleri için ilçelerde temsilcilikleri de kuruldu.  Egitimden ulasima; emeklilerden esnafa kadar 40 farkli konuyla ilgili kurulan bu komisyonlar çalismalarina basladi.

“Nerede bir eksiklik varsa çözümleri konusunda elimizden ne geliyorsa yapacagiz”
Akyüzlü  “Yogun bir çalisma temposu içinde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilçemizde faaliyet gösteren sporcularimizla ve spor kulüplerimizle yakin temaslara geçtik. Onlarin sorunlarini, memnuniyetsizliklerini veya memnun olduklari konulari kendilerinden dinleyerek rapor haline getirecegiz. Nerede bir eksiklik varsa çözümleri konusunda elimizden ne geliyorsa yapacagiz. Esenler, sporda çok önemli bir yerde oldugu malumumuz biliyorsunuz ilçemizden milli futbolcular çikti. Bunu artirmanin pesinde olacagiz.  bizlerde bu faaliyetlerin daha genis kitlelere ulasmasi için bazi projeli tesvikler yapmaliyiz. Mesela basarili sporcularimiz ödüllendirilmeli, yoksul olan ailelere destek olmaliyiz. Yani saglikta, egitimde gerekli yardimlari yapacagiz. Tüm bu çalismalari belediye baskanimiz ve belediye meclis üyelerimizle bölüserek nerede bir eksik giden mesele varsa bu sorunun giderilmesi için katki vermelerini saglayacagiz.”

“Aracimizi spor Kulüplerimizin spor müsabakalarinda hizmet etmesi için görevlendirecegiz”

Akyüzlü  “Esenler kent konseyine de sporu tesvik için projeler sunacagiz. Ilçemizde uyusturucu kullanimi artmaktadir. Gençlerimizi spora tesvik için okullarda bir takim çalismalar yürütecegiz. Partimize yeni araç aldik. Belediyenin araçlari yetersiz kaldigi noktada partimizin programlari dogrultusunda Aracimizi spor Kulüplerimizin spor müsabakalarinda hizmet etmesi için görevlendirecegiz.

Sporun birlestirici gücünü kullanarak baris kardeslik ruhunu gelistirecegiz. Son zamanlarda ülkemizde yasanan üzücü olaylarin oldugu bilinciyle spora ve sporculara her zamankinden daha çok önem ve destek vermeliyiz”

“stadyumun alt katinda her kulübümüze soyunma odalari verilecegi sözü var”

Akyüzlü  “Futbol kulüplerimiz ekonomik sikintilar içinde maçlara hazirlaniyorlar. Bildiginiz gibi uzun bir süreden beri stad yenilenmesinden dolayi önemli sikindilar çektiler. Ama belediyemizin ve IBB’nin katkilari ile yeni bir yerleri oldu. Belediye baskanimizin bir sözü var ve belediye meclis üyelerimizin de meclis gündeminde konustuklari, stadyumun alt katinda her kulübümüze soyunma odalari verilecegi sözü var. Bizler bu sözün takipçisi olacagiz. Yani bugüne kadar agir aksak giden çalismalarin oldugunu biliyoruz, elimizden ne geliyorsa yapacagiz, yaptigimiz her çalismayi rapor halinde il baskanligimiza sunacagiz.”

  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı