Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Bayrampaşa İçin; Bir Tek Dileğim Var MUTLU Ol Yeter!

Bayrampaşa İçin; Bir Tek Dileğim Var MUTLU Ol Yeter!

Geçmiş Yıllarda Demokratik Sol Partinin kalesi olan Bayrampaşa 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gerçek Sahiplerine Geri Dönüyor.

Haber / Şenol Özyurt 

Bayrampaşa Belediyesi 10 Yıl Kaybetmesiyle Birlikte Bu Yıl Ki Yerel Seçimlerde Oyunuzun Teminatı Eğitimci Hasan Mutlu İle Tam Yol İleri.

CHP Bayrampaşa belediye başkan adayı Eğitimci Hasan Mutlu Güzel Dokunuşlarla Seçim Çalışmalarına Esnaf ve Vatandaşların Kucaklaşıyor.

Mutlu ilçe örgütü ile Cevatpaşa mahallesinde Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini büyük bir heyecan ve motivasyonla tam yol ileri sloganıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 

Halk Tarafından Eğitimci bir aday olan Mutlu Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılayarak Mutlu’yu bağrına basarak yakından ilgilenerek çalışmalarda Başarılar Diledi.

Bayrampaşada Eğitimci kimliği, mütevazi bir yaşantısı ve saygılı kişiliği ile ön plana çıkan 31 mart yerel seçim çalışmalarında bir adım önde götüren CHP Belediye Başkan adayı Hasan Mutlu, Bir Diğer Yanda  Ak Parti Belediye Başkan adayı Avukat İlknur Kovaç Bayraktar  seçimlerde yarışacak.

Ak Parti Yönetimi Tarafından Seçimlerin Kaybedilmesi Cumhuriyet Halk Partisinin 1 Nisan Şakası Olarak Görülse de Asıl ve Gerçek Olan Bayrampaşa Belediye Başkanlığı Seçimini Kazanması Ardından Gerçekleşecek olan Devir Teslim Töreniyle Birlikte MUTLU Sona Ulaşmaya Hazırmısınız?



Anahtar Kelimeler: Bayrampaşa ; Dileğim MUTLU Yeter!
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı