Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BIRI IKISI DEGIL

BIRI IKISI DEGIL

Temel trafikte yanlis yola girmis kaza yapmis. Idris bir arabadan kaçamadin mi demis. Temel de ne biri ne ikisi hepsi hepsi üzerime geliyordu demis.AKP ile FETO iliskisi de bu boyutta ilerliyor. Biri ikisi degil hemen hemen hepsi bu ise ucundan kiyisinda

BIRI IKISI DEGIL

Temel trafikte yanlis yola girmis kaza yapmis. Idris bir arabadan kaçamadin mi demis. Temel de ne biri ne ikisi hepsi  hepsi üzerime geliyordu demis.AKP ile FETO iliskisi de bu boyutta ilerliyor. Biri ikisi degil hemen hemen hepsi bu ise ucundan kiyisindan bulasmis!

Basbakan ne verdik ise burunlarindan getire getire alacagiz diyor. Cumhurbaskani ne istediler de vermedik diyor. Bu beyanlar ile ilgili hiç kimse sesini çikartamiyor. Gruplar halinde ziyaretler boy boy resimler arz i endam ediyor.

Kimin malini kime verdiniz, ne karsiligi verdiniz diyemiyor ve bu yüzden de saglikli bir sonuca çikamayacagimiz vehmi toplumda hakim oluyor.

At izi it izi diyerek bu isin siyasi ayagina ulasmayi engelleyenler, vatandasin magduriyeti için kurunun yaninda yasta yanabilir diyenler ayni kisiler olmasina ragmen is siyasi kisilere gelince magduriyetler olusturulmamali diyerek erdemli gözükmeye çalisiyor.

Iktidar partisi haricinde sanki diger partiler FETO ile baglantili mesajlari verilmeye ve toplumda bu algi olusturulmaya çalisiliyor.

Neyse ki AKP` nin kendi içindekilerin siyasi hirsi buna pek müsaade etmiyor! Koltuk mücadelesi ve adam harcama adina kendi kendilerini gammazlayan ve Reisçilik yapma adina kendine uymayan herkesi Fetocu yapan bir anlayis orada hakim olmus gözüküyor.

Reisçi kadroya göre eski cumhurbaskani Abdullah Gül, eski basbakan Ahmet Davutoglu, eski  genel baskan yardimcisi Bülent Arinç  Fetocu. Farkinda degiller ama durum böyle olunca AKP totocu olmus oluyor yani isi sansa kalmis, tek ele kalmis! Totocu olup ta yüzü gülen çikmadi hiç!

Kandirilma durumunda da is fikradaki gibi, bu iktidari tüm müttefik ve dost dedikleri kandirmis! Barzani`den tutun  Esad`a, Obama`dan tutun Putin`e hep kandirmislar! Ya yanlis anlamislar yada baya baya sözlerinde durmamislar.

Fikraya dönersek Temel yanlis yolda ilerleyince gülüyoruz  lakin yanlis yolda giden bu ülkenin yöneticileri olunca hep birlikte agliyoruz. Algi yönetimi ile belki göremiyoruz ama etrafimiza bakinca görülecektir.

Söylediklerime inanmiyor musunuz, sehit sayilarindan da mi haberiniz olmadi? Ekonomideki kötü gidisten de mi haberiniz olmadi? Iktidarin kendi beyani, kandirildiklarindan da mi haberiniz olmadi?

 Ister inanin, ister inanmayin ama yanlis yolda giden muhakkak bir yere toslar ve fikra olmasa da düsmanlari güler.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli