Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Esenler'den alternatif 29 Ekim kutlamasi

CHP Esenler'den alternatif 29 Ekim kutlamasi

CHP Esenler Ilçe Baskanligi tarafindan, alternatif çelenk sunma töreni düzenlendi.

CHP Esenler Ilçe Baskanlinin organize ettigi 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Programi Dörtyol Cumhuriyet Meydani'ndaki Demokrat parti, Iyi Parti Anadolu Canlar Cemevi,Pirsultan Abdal Esenler Subesi, Ana Fatma Cemevi ve STK. Atatürk Aniti'na çelenk sunulmasiyla basladi. Birçok dernek ve çok sayida vatandasin yogun ilgi gösterdigi kutlamalara büyük küçük demeden her kesimden Cumhuriyet sevdalisi katildi.

Atatürk Aniti'na çelenk sunma programinda Demokrat parti, Iyi Parti Anadolu ve CHP Esenler ilçe baskanlari günün anlam ve önemine dair birer konusma yaptilar.

 Esenler CHP Ilçe Baskani Bülent Ütebay yaptigi konusmasinda" Çok kiymetli Cumhuriyet Sevdalilari, demokrasi sevdalilari, Atatürk sevdalilari.. Hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum. Degerli dostlar Cumhuriyetimizin 96. yil dönümünü kutluyoruz.Cumhuriyet bayrami ve Cumhuriyet bizim için çok önemli çünkü bizler Cumhuriyeti, Emperyalist  güçlere karsi yedi düvene karsi savas meydanlarinda savasarak ve kan dökerek kazandik bu savasin sonucunda Egemenlik kayitsiz ve sartsiz olaraktan bir kisiden alindi saraydan, sultandan ve padisahtan alindi ve halkin ta kendisine verildi" dedi



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı