Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Ilçe Kongresinin Yeri Sasti!

CHP Ilçe Kongresinin Yeri Sasti!

CHP Esenler Ilçesinin 25 Mart Pazar günü yapacagi 8.Olagan kongresinin yeri sasti. Daha önce kamuoyuna açiklanan adreste salon isletmecisi tarafindan çikan sorun giderilmeginden dolayi kongrenin baska salonda yapilmasina ilçe yönetimi karar aldi.Bu karari

Haber merkezi/gazete esenler

CHP Ilçe Kongresinin Yeri Sasti!

CHP Esenler Ilçesinin 25 Mart Pazar günü yapacagi 8.Olagan kongresinin yeri sasti. Daha önce kamuoyuna açiklanan adreste salon isletmecisi tarafindan çikan sorun giderilmeginden dolayi kongrenin baska salonda yapilmasina ilçe yönetimi karar aldi.Bu karari ilçe seçim kuruluna bildirdi.Ayrica ilçe yönetimi yerle ilgili bu karar degisikligini ilçe kongre delegelerinin imzasina açti.Buna göre Ilçe kongresi 24 Mart Cumartesi günü nisapli,25 Mart Pazar günü Nisapsiz olarak belirtilen adreste yapilacak.

CHP ilçe yönetim kurulu basin açiklamasinda “06.03.2012 tarih ve 2012/18 sayili yazimiz ile Esenler Ilçe Seçim Kurulu Baskanligi’na bildirimde bulundugumuz 24–25.03.2012 tarihinde saat 10.00’da Menderes Mahallesi 301’nci sokak No: 3/A Esenler adresindeki Avrupa Dügün Salonu’nda yapmayi planladigimiz 8’nci Olagan Kongremizi Avrupa Dügün Salonu isletmesince ayni saatte baska bir vatandasimiza dügün amaciyla kiralanmasi yönünde sehven yapilan bir yanlislik sonucu ayni adrese 50 metre mesafede Nene Hatun Mahallesi 101’nci sokak No:1 adresindeki Lale Dügün Sarayi’nda ayni saat ve gündemle toplanilmasi zorunlulugu hasil olmustur.

Bu konuda Kongre Delegeleri ile gereken iletisim tarafimizca ivedilikle saglanacak ve gerekli duyurular yapilacaktir” denildi.    

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı