Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP Maltepe’de 16 Komisyon Kuruldu.

CHP Maltepe’de 16 Komisyon Kuruldu.

CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol” Siyasi, Kültürel ve Sosyal projeler üretmek amaciyla,vatandasin istek ve ihtiyaçlarini gündeme tasimaya ve çözüm odakli ilerlemek için ilçe örgütümüzde 16 çalisma komisyonu kurduk” dedi.

Haber/Elmas AYDOGAN

CHP Maltepe ilçe baskanligi yeni Kurulan 16 çalisma komisyon üyeleri ile birlikte Maltepe Belediye baskanligi MATAS Seyirtepe Sosyal Tesislerinde bir toplanti gerçeklestirdi.

Düzenlenen toplantiya, Maltepe Belediye Baskan Yardimcisi Savas Eroglu, CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Maltepe Kadin Kollari Baskani Songül Aybirdi, CHP Gençlik Kollari Baskani Deniz Karagöz, 16 komisyonun baskanlari, komisyon üyeleri ve mahalle birim baskanlari katildi.

Genis katilimin oldugu ilk toplantida, 16 komisyon baskanlari, komisyon üyeleri ve mahalle birim baskanlari komisyonlarin çalisma esaslari hakkinda birer konusma yaptilar.

CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol, vatandaslarin sorunlarini tespit edip çözmek için, Ilçe Örgütü’ne bagli 16 Çalisma Komisyonu olusturduklarini kaydederek, sunlari söyledi.    Erol “Verdigimiz mücadeleyi daha da büyütmek, mücadelemize daha çok kisiyi ortak etmek için, 16 tane, birbirinden degerli çalisma komisyonlari kurduk.” 

Komisyonlarda 5’er Partilinin yer aldigini ifade eden Erol “15 günde bir toplanip kendi alanlarinda çalismalar yaparak çesitli etkinlikler gerçeklestireceklerdir.  Hedefimiz, Partimize daha çok kisinin katilarak; esnafin, çiftçinin, emekçinin, emeklinin ve vatandaslarimizin sorunlarinin bir rapor halinde tespit edilmesi, çözüm için de gerekli çalismalarin yapilmasidir. Bizler, daima halka dokunan ve sorunlarin çözümü noktasinda mücadele veren, proje üreten bir Ilçe Örgütü olacagiz. Çalismalarimiz ve projelerimiz devam edecek.” Dedi.



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı