Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik

Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik

Esenler`de Emlak vergilerine %50-55`e varan aritislara giyimkent yönetiminden tepkigelirken , tekstilkent yönetiminden herhangi bir ses çikmamasi , tekstil kent kooperatif üyelerini çileden çikardi.

 Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik
Esenler’de Emlak vergilerine %50-55’e varan aritislara giyimkent yönetiminden tepkigelirken , tekstilkent yönetiminden herhangi bir ses çikmamasi , tekstil kent kooperatif  üyelerini  çileden çikardi.
 
Tekstilkent’in sessizligine sesiz kalmayan, kooperatif ortaklarindan Senol Özyürt ve Aykut Saka, sosyal medya hesaplarindan yaptiklari yayinlarla, Yasar Küçükçalik ve yönetimine hesap sordular.
 
Tekstil kent kooperatif ortaklarindan Senol Özyürt ve Aykut Saka, sosyal medya hesaplarindan yaptiklari yayinla, tekstilken yönetim kurulu baskani Yasar Küçükçalik ve yönetimine, ates püskürürken, Esenler Belediyesinin bu uygulamasini da dogru bulmadiklarini belirterek Baskan Göksu’ya da göndermede bulundular.
 
Iste sosyal medya yolu ile yayinlanan o deklarasyon
3 Nisan 2016 tarihli Seçimli Genel Kurulda yeterli oyla seçilmemenize ve YETKI almamaniza ragmen aidat parasi bahanesiyle YETKISIZ ilamsiz takipte ödeme emri göndererek kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

21 Haziran 2017 tarihli Olagan Mali Genel Kurulun yapilmamasi için salonu terk ettikten sonra kooperatif parasi ile ORTAKLARA Asliye Ticaret Mahkemelerinde YETKISIZ davalar açarak kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

1 Agustos 2017 Sali günü saat 07.00 dan itibaren ortaklar kendi mülklerine girerken yaptiginiz sözlesmeden bihaber olarak EMPARK isletmesine otopark ücreti ödemek zorunda biraktirarak kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

Küçükçalik yönetimi olarak OTOPARK IHALESINI HANGI YETKIYE dayanarak yaptiginizi? ve yaptiginiz sözlesmenin örnegini sitenin resmi web sayfasindan YAYINLAYIN !!!

Küçükçalik yönetimi olarak AKTIF HUSUMET EHLIYETINIZIN OLMADIGI için ortaklariniza dava açama yetkinizin olmadigini 23.05.2017 tarihli alti (6) tane ISLAK IMZALI yazinizla kabul etmenize ragmen DAVA EHLIYETI olmadan ortaklariniza nasil dava açtiginizi.? Ihaleleri hangi yetki ile yaptiginizi .? sitenin resmi web sayfasindan YAYINLAYIN !!!

IHRACAT KAPISI TEKSTILKENT ..!!! 

Türk ekonomisinin en önemli ihracat kapisi olan ama ihracat yapmasi DIS GÜÇLER tarafindan senelerce ENGELLENEN sitenin ORTAKLARINA yatirim cezasi verilmek suretiyle KANUNI HAKLARI ELINDEN ALINDIGI ve maddi-manevi zararlara kasitli ugratildigi somut delillerle kanitli oldugundan Cumhuriyet Savcilarinin sorumlular hakkinda yakin tarihte re’sen sorusturma açacagi ortadadir.

TEKSTILKENTTE KANUNLAR NEDEN UYGULANMAZ ..? OLUSMUS ZARARLARI KIMLER KARSILAYACAK..? TEKSTILKENT ÖZERK BÖLGE MI..??? 

Küçükçalik yönetiminin 1163 sayili Kooperatifler Kanununu, Yönetim Planini ve diger Kanun maddelerini uygulamamasindan dolayi olusmus zararlari ortaklar kimden tazmin edecek.?

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu ve ekibi hakkinda ‘’ 9207 sayili Kanuna ve imara aykiri düzenledigi çalisma ruhsatlarini sitede dagitmasi, tüm sikayetlere ragmen iptal etmemesi, Imar Kanununa aykiri sitenin imarini bozarak imar yolsuzluguna karismasi’’ gerekçeleriyle Küçükçalik yönetiminin yasal islemleri baslatmamasindan dolayi olusmus zararlari ortaklar kimden tazmin edecek.?

Yolsuzluklari ve sitenin imarini düzeltmek için ÇEVRE VE SEHIRCILIK BAKANLIGINA, ADALET BAKANLIGINA, IÇ ISLERI BAKANLIGINA, GÜMRÜK VE TICARET BAKANLIGINA Küçükçalik yönetiminin müracaat etmemesinden ve durumu gizlemesinden dolayi olusmus zararlari ortaklar kimden tazmin edecek.?
 


SON OLARAK, SAYIN YASAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETIMI .! SITENIN RESMI WEB SAYFASINDAN YETKILI OLDUGUNUZU KANITLAMADAN .? SITENIN GIRIS VE ÇIKISLARINI BARIYERLERLE KAPATMAYIN..!! YENI ZARARLAR OLUSTURMAYIN VE ORTAKLARA ZARAR VERMEYIN… 31.07.2017
 

 Aykut Saka SAYIN YASAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETIMI YETKI BELGENIZ VAR ISE..? RESMI WEB SAYFASINDAN YAYINLAYIN.!! YAYINLAYIN KI ZARAR TAZMININI KIMLERDEN TALEP EDECEGIMIZI BIZDE BILELIM !!!



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı