Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Empark Otopark İşletmesinde ki Çift Taraflı Yolsuzluk Senide Götür Başkan

Empark Otopark İşletmesinde ki Çift Taraflı Yolsuzluk Senide Götür Başkan

Tekstilkent yönetimi tarafından kooperatif ortaklarının muvafakati alınmadan eski başkan Yaşar Küçükçalık tarafından özel bir protokolle Empark Otopark A.Ş tarafından işletilmeye Başlandı.

Haber/ Şenol Özyurt

Tekstilkent yönetimi tarafından kooperatif ortaklarının muvafakati alınmadan eski başkan Yaşar Küçükçalık tarafından özel bir protokolle o yıllarda Türk ortağı bulunmayan bir şirket olan Empark Otopark A.Ş tarafından işletilmeye başlaması 1163 Kooperatifler kanunu , 634 sayılı Kat Malikleri Kanununa aykırı olmasına rağmen günümüze kayıtsız gelir elde edilerek kendine haksız kazanç sağlamaktadır.

Yaşar Küçükçalık Genel Kurulda 3 Yıllığına Sözleşme Yaptık Dedi 6 Yıl Oldu !

Tekstilkent’in 03.04.2016 yılında yapılan seçimli genel kurulda FETOCU başkanı Yaşar küçükçalık ve yönetimi tarafından 1082 ada 14 parsel de kamuya terki bulunmayan çevresi duvarlarla çevrili yaklaşık 400.000 m2 açık ve kapalı alanı bulunan site giriş çıkışlarında otopark ücreti tahsil edebilmesi için geçerli hiçbir genel kurul kararı olmamasına rağmen kapalı kapılar ardında hukuksuz ve yetkisizce 3 yıllığına EMPARK Otopark A.Ş’ye ( yap - işlet - devret ) modeliyle kiralandığını daha önce ortaklara duyurulmuştu.

Bu İltimas Faik Çetin ARI ve Yaşar KÜÇÜKÇALIK Başını Yakacak !

Hukuksuz olmasına rağmen 2024 yılına gelindiğinde belli bir sermaye yatırım karşılığına istineden 3 yıllık sözleşme yaparak hasılat paylaşımına gidilmiş ve ikinci 3 yıl için de hiçbir sermaye yatırımı yapmadan bu ikinci iltibası sağlayan Faik Çetin ARI ve yönetimi tıpkı Yaşar Küçükçalık’ın yaptığı gibi usulsüzlüklerin, hukuksuzluğun ve şaibenin göbeğine yerleşmiş bulunmaktadır.

Empark Otopark İşletmesi 2024 yılında da Kayıt Dışılık Aldı Başını Gidiyor.

1.)Empark Otopark A.Ş İle Tekstilkent Kooperatifi arasında hangi genel kurul kararına İstinaden ilk yap işlet devret sözleşmesi yapılmıştır.

2.)Empark Otopark A.Ş İle hukuksuzda olsa kaç yıllık bir sözleşme yapılmıştır.

3.)Empark Otopark A..Ş İle Hasılat Paylaşım Nasıl Hesaplanmaktadır.

4.)Empark Otopark A.Ş İlk 3 Yıl Kdv Hariç Kooperatifimize Kaç Para Ödeme Yapmıştır.

5.)Empark Otopark A.Ş ilk 3 Yıllık Sözleşme bitmesine rağmen otopark işletmeciliğini Tekstilkent yönetimine neden hala devretmedi.

6.)Empark Otopark A.Ş zaten hukuksuz olarak işlettiği site otopark ikinci 3 yıl için hangi yasal dayanağını, hangi genel kurul kararı dayanak gösterilerek ve hangi gerekçe ile 3 yıl daha uzatıldığı çıkıp açıklama yapmanız gerekiyor.

7.)Empark Otopark A.Ş İkinci 3 Yıl için Kdv Hariç Kooperatifimize Kaç Para Ödemesi Yapmıştır.

8.)Tekstilkent otopark işletmesini Empark Otopark A.Ş’den Ne zaman teslim alacak.

9.) Tekstilkent Otopark işletmesini kendi bünyesinde yapmasına yasal bir engel var mı.

Empark Otopark A.Ş ( Yaptı / İşletti / Neden Devretmedi )

Yap – İşlet – Devret modeli otoparklar inşa etmek, işletmek ve süresi sonunda devretmek, Mevcut otoparkları kiralamak suretiyle işletmek, Mevcut otoparklara sahibi adına işletme, gelirlerin toplanması, raporlanması hizmeti sunmak, Her türlü otopark dizaynı, projelendirilmesi işletilmesi ve işletim sistemleri, teknik hizmet ve sarf malzemeleri ile ilgili danışmanlık ve tedarik hizmeti sunmak,

Tekstilkent Denetim Kurulu Üyesi Hamit Öztaşkın Senin Hiç mi ALLAH’ tan Korkun yok ?

Tekstilkent’te gerçekleşen yatırımlar satın alma ve harcamalara ilişkin maddi bütün harcamalar ilişkin 1163 sayılı kooperatifler kanunu, Genel Kurul kararı ve yönetim kurulu kararları doğrultusunda yasal olarak yapılması bir zorunluluk olmasına rağmen geçen genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporuna ilişkin hiçi bir yolsuzluk hukuksuzluğa rastlanamadığı için yönetim kurulu ve faaliyet raporu İBRA Edilmesin da bir sakınca olmadığını belirten denetim kurulu Hamit Öztaşkın buradan sormak istiyorum.Hadi gözlerin görmüyor diyelim, Kulakların da mı hiç duymuyor. 09/04/2024



  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı